Organisaties die willen inhaken op de laatste werkplektrends en technologische innovaties moeten hun bestaande kantoorontwerpen herzien en moderniseren. Dit is nodig om aansluiting te vinden bij een jonger en divers personeelsbestand. We hebben ons ten doel gesteld om een productreeks af te leveren die een pakkende esthetiek met verrassende functionaliteit combineert. Het resultaat: JŪV™ by Ergotron.

De JŪV™ Wall koppelt de beloften van de digitale transformatie aan de wisselende behoeften van een werkomgeving en transformeert ruimtes tot productieve, op samenwerking ingerichte werkomgevingen. De oplossing biedt ondersteuning voor het volledige ergonomische instelbereik van BIFMA en draagt daarmee bij aan een comfortabele sta- of zithouding. Een niet-elektrisch, in hoogte verstelbaar werkblad kan worden ingeklapt als het niet wordt gebruikt. Gebruikers hebben toegang tot stroom en kunnen hun apparatuur opladen zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek. Dankzij de integratie met onderbezette kantoorgebieden stimuleert JUV Wall flexibiliteit en mobiliteit. Dit draagt bij aan een aanpasbare werkomgeving.

Bekijk de JŪV™ by Ergotron op InTouch

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de JŪV™ by Ergotron? Neem dan contact op met Maverick AV Solutions via info@tdmaverick.nl. JŪV™ by Ergotron is een oplossing die je moet ervaren, neem daarvoor contact op met een van onderstaande partners om de oplossing in hun showroom te bekijken!

 

KVS Project- & Kantoorinrichting
Katwolderweg 1
8041 AC Zwolle
038 421 7417
info@kvsbv.nl
Reacon
Korte Eeweg 7
4424 NA Wemeldinge
0113 626 227
info@reacon.nl
Burotronic
Wijngaardsweg 22
6412 PJ Heerlen
045 523 1484
info@burotronic.nl
Interoffice
M.J. van Olmstraat 13
9672 AE Winschoten
0597 433 634
klantenservice@interoffice.nl