Medisch personeel is afhankelijk van informatie die door klinische applicaties beschikbaar wordt gesteld. Het waarborgen van de beschikbaarheid van dergelijke applicaties is essentieel voor het behoud van de kwaliteit van de zorg en de tevredenheid van de patiënt.

Veeam® beveiligt klinische applicaties voor meer dan 20.000 zorgverleners over de hele wereld, die werken met belangrijke EMR-oplossingen waaronder Epic, Cerner, Allscripts en MEDITECH. Ze rekenen op de beproefde functies van Veeam voor beveiliging en herstel van hun klinische applicaties. Veeam zorgt voor betrouwbaarheid, eenvoud en flexibiliteit tegen een lage total cost of ownership, waardoor medewerkers zich kunnen concentreren op de ontwikkeling van nieuwe klinische oplossingen en op de ondersteuning van de organisatie op weg naar de cloud.

Beschikbaarheid van applicaties in de zorg

De digitale revolutie leidt tot een transformatie van de zorg. Dit biedt niet alleen nieuwe kansen voor innovatie, maar brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals de explosieve toename en het cruciale belang van gegevens. Elke sector krijgt te maken met de perikelen van de digitale transformatie, maar vooral in de zorg staat er veel op het spel. IT-teams in de zorg worden van alle kanten overspoeld met eisen: non-stop toegang voor iedere gebruiker op elk type apparaat, geen enkele acceptatie van downtime en het beheer van gegevens in hybride omgevingen verspreid over on-premises resources en in de privé- en public cloud.

Met Veeam verlaagd u de totale kosten van gegevensbeveiliging, door middel van eenvoudige, flexibele en betrouwbare oplossingen voor back-up en herstel, met focus op oplossingen voor de zorg, niet op oplossingen voor back-up.

U bent in staat om direct te herstellen van ransomware en malware op een veilige manier, zonder te hoeven wachten op een restore. Met Veeam introduceert u lage RPO’s (Recovery Point Objectives) en RTO’s (Recovery Time Objectives) om impact te minimaliseren.

Daarnaast worden workloads beveiligd, ongeacht of deze on-premises of in de cloud worden uitgevoerd. Bovendien kunt u overal waar nodig systemen herstellen, zowel in uw eigen datacenter als in het datacenter van een partner, en moeiteloos herstellen naar Azure of AWS.

Onder gegevensbeveiliging valt uiteraard ook e-mail en samenwerkingstools. De clusters die Microsoft inzet voor Office 365 zorgen voor High Availability, maar bieden geen bescherming tegen verlies als gevolg van ransomware, misbruik of beleidsfouten. Veeam biedt compleet herstel voor alle Office 365-services. Zorg ervoor dat herstel naar de status van gisteren mogelijk is als er iets misgaat.

Ontdek direct hoe Veeam’s klanten in de gezondheidszorg hun organisaties gezonder maken door optimalisatie van gegevensbeveiliging en herinvesteringen in zorg.

Alle Veeam producten worden verkocht via geautoriseerde resellers. Als Veeam ProPartner kunt een offerte aanvragen bij uw Value Added Distributor, of contact opnemen met de verkoopafdeling van Veeam voor meer informatie over prijzen, licenties of producten:

Telefoon: +31 800 020 1977
Email: Veeam.Sales.Benelux@veeam.com
Internet: https://www.veeam.com/nl/buy-veeam-products-pricing.html