Herontdek uw leerproces

Hedendaagse klaslokalen zijn voorzien van meer mobiele apparaten dan ooit. Tablets, notebooks en laptops zijn bijna niet meer weg te denken. Targus biedt u oplossingen die variëren van tablethoezen voor Ipad® en Microsoft Surface® tot passende tassen voor Chromebook™ notebooks of laptops.

 

Educatie in dit digitale tijdperk is meer dan alleen een scherm, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze collectie niet alleen uw techniek beschermd maar ook uw leerproces en gezondheid. We prioriteren de gezondheid van werknemers en studenten met accessoires voor ergonomische houding, opvallende kenmerken voor veiligheid en antimicrobiële bescherming voor de nieuwe wereld waar we in leven.

Antimicrobieel
We moeten het onder ogen komen, bacteriën en ziektekiemen zijn overal aanwezig. Dit is extra relevant voor oppervlaktes die veel worden aangeraakt, binnen en buiten het klaslokaal. Zoals de apparatuur en accessoires die we iedere dag gebruiken. Ga voor een gezondere en schonere leeromgeving met antimicrobiële hoezen, keyboards, muizen en accessoires.

EcoSmart
Bij Targus helpen we graag mee aan de strijd tegen klimaatverandering, stap voor stap. Door onze supply-chain en grondstoffen continue te evalueren en verbeteren creëren we producten die duurzaam zijn en meehelpen aan een beter klimaat. Goed, van binnen en buiten.

Geoptimaliseerd voor educatie
Het speerpunt van ons portfolio is veiligheid en bescherming van werknemers en studenten, iedereen voorzien van belangrijke accessoires, randapparatuur en speciale cases. Er is geen betere manier van ondersteuning voor face-to-face educatie, educatie op afstand en studenten die veel onderweg zijn.