Zorginstellingen moeten steeds meer data opslaan. Dat vereist betaalbare oplossingen om een back-up van gegevens te maken, bestanden te delen en tegelijkertijd samen aan één bestand te kunnen werken. Synology NAS-apparaten zijn eenvoudig te bedienen en vereisen geen speciale IT-professional om te installeren of te beheren en kunnen worden geconfigureerd en bewaakt via elke webbrowser of zelfs met een mobiele app.

Gecentraliseerde back-up eenvoudig gemaakt voor zorginstellingen
Het maken van back-ups van gegevens verspreid over pc’s, servers en VM’s is altijd een uitdaging – externe kantoren en werknemers kunnen het nog ingewikkelder maken. Active Backup for Business maakt back-up eenvoudig via een uniforme, intuïtieve console zonder licentiekosten.

Voordelen van High Availability (HA)
Als storingen zoals server- of opslagfouten onaccepteerbaar zijn, hebt u een HA-oplossing (High Availability) nodig om te allen tijde de toegang van werknemers tot gegevens en services te garanderen. Twee Synology NAS kunnen een HA-cluster vormen. Alle services en gegevensaanvragen worden door de actieve NAS afgehandeld en in realtime gespiegeld aan de stand-by, passieve NAS. Als de actieve NAS defect raakt, neemt de passieve eenheid het binnen enkele seconden over, wat betekent dat uw werknemers toegang hebben tot bestanden en services.

Klantreferentie
“Met 10 jaar ervaring met Synology-oplossingen, wilden we de administratie vereenvoudigen en de prestaties van onze IT-infrastructuur verbeteren. De twee High Availability geclusterde FS6400 van Synology stellen ons in staat om prestaties te behalen die we niet hadden kunnen bereiken met een traditionele infrastructuur, en dat terwijl we onze inkoop- en bedrijfskosten verlagen.”
Cédric Savona, IT-technicus – Michel Perret Hospital of Tullins in Frankrijk