Een moderne leeromgeving vraagt om een nieuwe standaard in technologie. Voor onbegrensde mogelijkheden en volledige controle voor iedere leraar. Voor maximale talentontwikkeling en passend onderwijs voor elke leerling. Voor een flexibele, interactieve en stimulerende leerervaring, in de klas en vanuit huis. Voor het onderwijs van morgen in de klas van vandaag.

Daarom introduceert Samsung Display Solutions innovatieve en intelligente oplossingen, speciaal ontwikkeld voor het hedendaagse basis-, middelbaar en hoger onderwijs. Ons complete portfolio is gericht op een intuïtieve gebruikservaring voor docenten en leerlingen, ultieme connectiviteit, voor lessen in de klas én op afstand, en toonaangevende (beeld)technologie voor een stimulerende leerervaring. Zo wordt het beste onderwijs bereikbaar voor iedereen.

Meer weten? Voor extra informatie over onze nieuwste oplossingen voor het onderwijs bezoekt u onze digitale campus in de Virtual Education Experience of download u onze brochure. Uw Tech Data contactpersoon vertelt u ook graag meer over onze oplossingen.

Bezoek de Virtual Education Experience         Download onze Educatie Brochure  Neem contact op