Samsung portable SSD, patiëntgegevens overal en altijd beschikbaar

In de gezondheidszorg draait alles om de data van patiënten. Voor het verwerken en de opslag van deze data is geheugencapaciteit en verwerkingssnelheid van groot belang. Draadloze netwerken zijn niet altijd betrouwbaar en patiëntgegevens worden op verschillende devices toegepast. Het gebruik van een portable SSD is daarom een zeer efficiënte oplossing.

Offline-opslag werkt altijd en overal. Samsung portable SSD (solid state drive) zijn door een duurzame metalen behuizing en hoge schokbestendigheid met een gerust hart mee te nemen naar iedere gewenste locatie. Dat in tegenstelling tot HDD’s, die lichtgevoelig en gemiddeld 4,9 keer trager zijn.

Met een Samsung SSD heb je meer controle over je data. Je hebt alles letterlijk in de hand en je kunt rekenen op extra security, door de V-NAND-technologie, wachtwoord-beveiliging en encryptie. Privacy, data-integriteit en bescherming tegen hackers en geïnfecteerde computers, van groot belang in de gezondheidszorg; alles is safe.

Ook voor het maken van een back-up of het kopiëren van bestanden is een portable SSD een prima oplossing. Met de Samsung SSD, kleiner dan een visitekaartje en met zijn 51 gr. vedergewicht, zijn scans, foto’s of video’s van patiënten eenvoudig te verwerken of op te slaan. Met de meegeleverd usb-c kabel kan een SSD snel en simpel gekoppeld worden aan een smartphone, PC of andere medische apparatuur.

Samsung promoties

Samsung T7 Touch MU-PC1T0S

Bestel product

Samsung T7 Touch MU-PC1T0S

5684156

Of je nu games, films of gevoelige werkbestanden transporteert met de Portable SSD T7 kies je voor snelheid en veiligheid in een verpakking die in de palm van je hand past. De Portable SSD T7 geeft externe opslag een volledig nieuwe dimensie. De beveiliging is zo geoptimaliseerd dat er tot wel 4 verschillende vingerafdrukken toegang kan worden verleend. Dit is gemakkelijk en handig voor bepaalde groepen collega’s die toegang nodig hebben tot dezelfde data.

  • 1 TB
  • extern (draagbaar)
  • USB 3.2 Gen 2 (USB-C aansluiting)
  • 256-bits AES
  • zilver