Veilige en betrouwbare connectiviteit voor personeel en patiënten

De overstap naar digitale gezondheidszorg met overal toegang tot data en applicaties kan de efficiëntie aanzienlijk verhogen en daarmee de kosten verlagen. Maar dit moet ook veilig en flexibel voor alle werknemers en patiënten kunnen. Maar hoe verenig je het kunnen managen van pieken en druktes met de hedendaagse technologie? Daar weten we bij NETGEAR wel het een en ander van. 

 

High Density plekken geen probleem

Betrouwbaar stabiel draadloos internet met veel verbonden apparaten zoals drukke wachtruimten zijn met de nieuwe WiFi 6-standaard geen probleem meer. WiFi 6 zorgt juist voor de mogelijkheid voor veel gelijktijdige client sessies (tot 600 clients met de WAX630). Hiermee biedt je zorgeloos de patienten en bezoekers toegang tot het internet zelfs bij grootte druktes.

 

Smart Roaming

Applicaties zoals Voice over WiFi (VoWi) of altijd toegang tot het EPD vereisen smart roaming over het WiFi-netwerk. In de praktijk betekent dit dat nadat je door de beveilinging en autenticatie stappen bent gelopen de applicaties naadloos over het WiFi-netwerk moet meelopen. Dit vereist een slim WiFi-netwerk waar het personeel veilig en gemakkelijk overal bij moet kunnen zonder iedere keer opnieuw te moeten inloggen  naast aparte gescheiden, veilige WiFi-netwerken voor personeel, patiënten en bezoekers.

Power over Ethernet

Schakel apparaten in wanneer dat nodig is, schakel ze uit als dat niet het geval is: Ideaal voor LED-verlichting, bewaking en WiFi. Kies voor Wireless WiFi 6 Access Points met een betere capaciteit en groter bereik. Sluit bewakingscamera’s eenvoudig aan om zelfs afstanden tot 100 meter van stroom te voorzien. Voorzie de nieuwste panelen van stroom met de 60-90W poorten of voorzie alle IOT of Biometrie van stroom met de NETGEAR PoE-Switches

 

Audiovisuele-beelden en digitale bewegwijzering

Ondersteuning van digitale bewegwijzering- en borden in wachtkamers, entertainement op kinderafdelingen, Informatie voorziening tijdens calamiteiten, vergaderruimtes voor flexibel personeel of low latency voor artsen in de OK, met de nieuwste generatie AV over IP-Switches van NETGEAR maak je het perfecte AV-netwerk voor iedereen in de gezondheidszorg.

 

Focus op wat er toe doet

Het is niet langer nodig kostbare tijd en moeite te verspillen met het beheren van netwerken en aangesloten apparaten, zelfs niet op meerdere locaties. Centraliseer het beheer van (draadloze)netwerken in één eenvoudige stap met NETGEAR Insight Cloud beheer.

NETGEAR Promoties

NETGEAR Insight WAX630

Bestel product

NETGEAR Insight WAX630

Artikel: 6684254

 • Hoge prestaties – WiFi 6 Tri-Band access point met 12 Streams en een totale bandbreedte van maximaal 6 Gbps
 • Tri-band WiFi 6 – 3 radiobanden met een 2,4 GHz (1200 Mbps), 5 GHz Low-band (2400 Mbps) en 5 GHz High-band (2400 Mbps) voor stabiel dataverkeer en ondersteuning van functionaliteiten zoals Voice over WiFi (VoWiFi)
 • Multi-Gigabit-snelheid en PoE++ – inclusief een 2.5 Gbps Ethernet-poort met PoE++ voor snelle en eenvoudige bekabeling en een extra Gbps Ethernet-poort voor bekabelde uitbreiding naar een WiFi access point of een switch
 • High density WiFi – ondersteund naadloze roaming tussen een groot aantal WAX630 access points en andere NETGEAR access points zoals WAX620, WAX610, WAX610Y, WAC540 of WAC564
 • Grotere capaciteit en langere accuduur – geniet van 4x meer aansluitingscapaciteit dan WiFi 5 met verbeterde efficiëntie voor een langere accuduur
 • 16 afzonderlijke draadloze netwerken (SSID’s) voor administratie, werknemers, gasten en IoT-apparaten (WiFi-bewakingscamera’s, thermostaten, deursloten en sensoren)

NETGEAR Insight WAX620

Bestel product

NETGEAR Insight WAX620

Artikel: 6372900

 • Hoge prestaties – WiFi 6 Dual Band AX3600 access point met 8 streams en tot 2,4 Gbps in 5 GHz-band en 1,2 Gbps in 2,4 GHz.
 • Multi-Gigabit-snelheid en PoE+ – Inclusief een 2.5 Gbps Ethernet-poort met PoE+ voor hoge snelheid en eenvoudige bekabeling.
 • High density WiFi – Ondersteund door robuuste en naadloze roaming tussen een groot aantal WAX620 en andere NETGEAR WiFi access points.
 • Grotere capaciteit en langere accuduur – Geniet van 4x meer aansluitingscapaciteit dan WiFi 5 met verbeterde efficiëntie voor een langere accuduur.
 • Beveiliging – 8 SSID met afzonderlijke VLAN’s,WPA3,de ideale netwerkconfiguratie voor het MKB voor beveiliging en beheerbaarheid.

NETGEAR Smart MS510TXUP

Bestel product

NETGEAR Smart MS510TXUP

Artikel: 6260997

 • Biedt 4 poorten 1G/2.5G en 4 poorten multi-GIG/10G met 2 speciale 10 Gigabit glasvezelpoorten voor WiFi 6 access point connectiviteit, IP-bewaking en mobiliteit
 • Veelzijdige PoE-ondersteuning met PoE+ en Ultra60 PoE++ voor de huidige En de PoE-behoeften van morgen
 • Gebruiksvriendelijke webbrowsergebaseerde beheer-GUI met configureerbare L2/L2+ netwerkfuncties zoals VLAN’s en QoS
 • 10 G snelheid op normale poorten en uplink-connectiviteit naar de kern netwerk
 • Beheerd door NETGEAR-Insight – ideaal met andere NETGEAR-Insight beheerde apparaten

NETGEAR AV Line M4250-10G2XF-PoE++

Bestel product

NETGEAR AV Line M4250-10G2XF-PoE++

Artikel: 6151922

 • 8-poorts Ultra90 PoE++ voor audio- en video-implementaties met meerdere switches
 • 8x1G Ultra90 PoE++ 802.3bt met 720W PoE-budget met 2x1G Extra poorten en 2 SFP+ 10G-glasvezeluplinks
 • Ventilatorloze modus mogelijk met een omgevingstemperatuur van max. 25 ºC, interne sensor van 35 ºC en PoE-belasting van 45 W
 • Stille modus akoestische ruis 47,19 dBA bij 25ºC wanneer alle poorten en worden gebruikt 720W PoE-belasting
 • 1U 257 mm diepe rekmontage met zwart voorpaneel en alle poorten aan de achterkant
 • Mogelijk omgekeerde montage met poorten aan de voorzijde inclusief verzonken montage
 • Universele montageopties buiten het rack met M5 en onderzijde Draadgaten voor M10