Logitech-oplossingen geven leerlingen de kracht om te leren en hun eigen stem te vormen door een boost te geven aan kennis, retentie en prestaties. Alle leerlingen, of ze nu masterminds zijn, schetsen, notities maken, luisteren of presenteren, kunnen de oplossingen en leermethoden ontdekken die een wereld voor hen openen. 

Er gaat een hele wereld open wanneer leerlingen de kans krijgen te leren zonder grenzen, zichzelf uit te drukken en hun unieke leerstijl te omarmen. Van een muis tot een extern toetsenbord: zelfs eenvoudige tools kunnen een grote impact hebben op de leerervaring.

Logitech promoties

Logitech Rugged Combo 3

Bestel product

Logitech Rugged Combo 3

6163631

Vier veelzijdige gebruiksmodi bieden leerlingen de mogelijkheid om in elk scenario te slagen. Of het nu gaat om groepsprojecten, coderen of het schrijven van een essay, Rugged Combo heeft er een modus voor.

 • Typmodus
  Dok het toetsenbord rechtop om te typen.
 • Weergavestand
  Vouw het toetsenbord weg en klap de standaard uit om educatieve video’s en meer te kijken.
 • Tekenmodus
  Verlaag het scherm om te tekenen of handgeschreven aantekeningen te maken met Logitech Crayon.
 • Leesmodus
  Vouw het toetsenbord achter het scherm om boeken, artikels en meer te lezen.
 • Cameramodus
  Dankzij de opening in de case kunnen leerlingen foto’s maken of video’s opnemen.

Logitech Combo Touch

Bestel product

Logitech Combo Touch

5769531

Maak kennis met de toetsenbordcase die een compleet nieuw niveau van veelzijdigheid biedt. Typ, bekijk, teken en lees met iPad Pro, terwijl de voor- en achterkant en de hoeken goed beschermd blijven. Met de nieuwe click-anywhere trackpad plus het kenmerkende laptopachtige toetsenbord van Logitech, kun je moeiteloos werken en creëren. De mogelijkheden? Die zijn eindeloos.

.

 • Typmodus
  Klik het toetsenbord vast, klap de standaard uit en je kunt meteen beginnen met het typen van aantekeningen, e-mails en meer.
 • Weergavemodus
  Maak het toetsenbord los en klap de standaard uit om films en video’s te bekijken.
 • Tekenmodus
  Trek de standaard helemaal uit voor de perfecte hoek om handgeschreven aantekeningen te maken met Apple Pencil of Logitech Crayon.
 • Leesmodus
  Maak het toetsenbord los – of bevestig het weer met de toetsen naar binnen gekeerd – om boeken, artikelen en meer te lezen.

Logitech Crayon

Bestel product

Logitech Crayon

4881327

Logitech Crayon is een veelzijdig, pixelprecies digitaal potlood voor alle iPads (2018 en later) waarmee je productiviteit en creativiteit nieuwe hoogten bereiken. PDF’s markeren, handgeschreven aantekeningen maken of diagrammen schetsen: Logitech Crayon werkt met honderden apps die Apple Pencil ondersteunen, zodat je onmiddellijk met de iPad kunt beginnen leren, samenwerken en creëren.

 • Nauwkeurigheid en controle
  Profiteer van ongeëvenaarde nauwkeurigheid en controle met een pixelprecies digitaal potlood dat net zo natuurlijk en comfortabel aanvoelt als een echt potlood.
 • Aantekeningen maken in vrije vorm
  Maak snel handgeschreven aantekeningen voor meer flexibiliteit en context dan wanneer je zou typen. Je kunt zelfs je eigen tekeningen toevoegen.
 • Eenvoudig markeren
  Krijg sneller feedback en werk productiever door moeiteloos aantekeningen te maken in documenten en PDF’s.

Logitech Stereo H111

Bestel product

Logitech Stereo H111

3490470

Een betaalbare headset voor al uw apparaten

De gemakkelijke manier om een gesprek te beginnen wanneer u computers, smartphones en tablets gebruikt. De headset beschikt over een 3,5 mm audio-aansluiting en is compatibel met bijna alle besturingssystemen en platforms. Met deze headset kan iedereen goed horen en gehoord worden.

 • Stereogeluid
  De perfecte zakelijke headset voor spraakoproepen, Skype®, webinars en meer. De kabel van 235 cm heeft precies de juiste lengte om u de vrijheid te geven tijdens lange gesprekken op te staan en uw benen te strekken.
 • Roterende microfoon
  Geniet van heldere audio voor muziek, games en gesprekken Een betrouwbare headset voor dagelijks gebruik, zoals voor videogesprekken met familie of collega’s.
 • Verstelbare hoofdband
  Stevige en toch lichte stereoheadset is goed verstelbaar. Superzachte oorkussens van schuimrubber bieden urenlang comfort.
 • Audio-aansluiting van 3,5mm
  Sluit de 3,5 mm-aansluiting gewoon aan op een computer, smartphone of tablet en u kunt meteen een gesprek beginnen.