Vanaf het begin wilde Lenovo computerintelligentie vormgeven om een betere wereld te creëren.
Met ’s werelds grootste portfolio van technologieproducten leveren we onze visie op een slimmere technologie voor iedereen door middel van producten, oplossingen, software en diensten, die individuen, gemeenschappen, bedrijven en hele bevolkingsgroepen nodig hebben om hun potentieel te verwezenlijken.

THINKSMART HUB:
All-in-one device met touch display, audio en computer geintregeerd device voor elk soort huddle of meeting room.
De Hub beschikt over diverse USB poorten om hem zo geschikt mogelijk te maken voor elk soort meeting room, of dit nou Small, Medium of een Large room is, er is altijd een accessoire die geschikt is !

ThinkSmart Core + Controller MTR   

ThinkSmart Core:

Ingebouwde 11e gen intel core  Vpro processor en intel IRIS XE graphics, veilige en betrouwbare Windows 10 IoT Entreprise, poorten voor verschillende soorten AV accessoires, en geintregeerd kabel management.

 

Makkelijk te installeren! gecertificeerde en voor geïnstalleerde MS teams rooms om werknemers met elkaar te verbinden, delen en samenwerken en dit alles naadloos en beveiligd waar je ook aan het werk bent.

Controller:

De 10.1 inch 10-punt touch scherm laat gebruikers een meeting starten of controlleren, content delen en face to face samenwerken, communicatie word hierdoor weer makkelijk gemaakt.

De bekende MS-teams rooms interface maakt het medewerkers op locatie makkelijk om samen te werken met collega’s die op locatie aan het werk zijn.
Controller display word gekenmerkt door zijn 16:10 uiterlijk en 1280 x 800 resolutie met een anti-glans en anti-vingerprint coating.

ThinkSmart Core Full Room Kit MTR    

Lenovo’s nieuwe Thinksmart core Kit heeft alles wat je nodig hebt in de steeds meer meeslepende samenwerkingsruimtes – alles in een box!
met een krachtige computer en een gebruiksvriendelijke controller, medewerkers in het kantoor kunnen verbinden, delen, en veilig samenwerken met collega’s die op locatie werken.
Er zijn kit opties van toonaangevende audio en videocomponenten voor ruimtes waar nog geen AV-installatie geinstalleerd is. Plus, Thinksmart core Kits support de 2 meest gebruikte UC-platformen MS-teams rooms en Zoom Rooms.

Dit alles word gedekt door premier support en een 3 jarige garantie periode!
ThinkSmart Core Kits is voorzien van een ingebouwd beheer en beveiligingsoptie van de Lenovo ThinkShield, Lenovo ThinkSmart Manager en de Intel Vpro platform, welke voorzien is van s ’werelds meest uitgebreide hardware gebaseerde beveiliging voor de werkomgeving.