Een continue toegankelijke en betrouwbare ICT infrastructuur maakt voor iedere organisatie die zorg aanbiedt het verschil. Niet alleen door sneller beschikbare patiëntengegevens bijvoorbeeld, maar ook door het kunnen ondersteunen en centraal beheren van IoT-toepassingen met minieme downtime. Hierdoor kunnen wachttijden worden verkort, sneller diagnose worden gesteld en sneller aan de behandeling worden begonnen. Daarmee wordt kostbare tijd en geld bespaard en verhoogt dit de klanttevredenheid en algemene beoordeling van uw organisatie. 

Door te vertrouwen op de geïntegreerde oplossingen van Lenovo en Scale Computing realiseert u een infrastructuur welke ontwikkeld is met als doel het maximaliseren van eenvoud. Zo is er bijvoorbeeld slechts 1 licentietype (met alle features inbegrepen), 1 service-overeenkomst (24/7/365) en geen verborgen kosten gebaseerd op hoeveelheid storage, aangemaakte VMs, management servers of extra functionaliteit. Deze oplossing is echter niet alleen onderscheidend  qua eenvoud van management, maar vereist dankzij een groot aantal self healing capabilities ook veel minder handmatige interventies . Dit levert zowel een besparing van tijd op, alsmede een lagere TCO. 

Een groot aantal zorgaanbieders maakt al gebruik van deze oplossing. Benieuwd wat de voordelen voor uw organisatie kunnen zijn? Neem dan contact op via lenovo-dcg@techdata.com