Het uitgebreide Kensington assortiment biedt vertrouwde beveiliging, innovaties op het gebied van desktop-productiviteit en ergonomisch welzijn – waardoor medewerkers in de gezondheidszorg productiever, compliant en gezond zijn. De producten van Kensington stellen mensen in staat om op een comfortabele manier productiever te zijn, met oplossingen voor mobiele gebruikers, maar ook voor desktop werkplekken binnen de gezondheidszorg. 

In omgevingen waar regelmatig vertrouwelijke gegevens worden verwerkt is beveiliging cruciaal. Voor de mogelijkheid om meerdere apparaten, zoals tablets, tegelijkertijd op te laden, te synchroniseren en te beveiligen bied Kensington met de Charge & Sync Cabinets de perfecte oplossing.

Verdere fysieke beveiligingsmaatregelen ter ondersteuning van de naleving van de AVG omvatten Privacy Filters voor monitoren, laptops en tablets om privacygevoelige informatie te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en onbevoegd meekijken. Kabelsloten om laptops en desktop PC’s te verankeren aan een vast object, waarmee het risico op diefstal wordt beperkt. Beide zijn onmisbare beveiligingshulpmiddelen, om vertrouwelijke en persoonlijke gegevens van patiënten te beschermen.

Via de Kensington Online Selectors vind u snel en eenvoudig het meest geschikte kabeslot en privacy filter voor uw specifieke hardware.

Daarnaast kan biometrie een onderdeel zijn van een sterk beveiligingsprotocol voor toegang tot interne systemen, bestanden, informatie en data. Kensington’s VeriMark Fingerprint Key maakt op eenvoudige manier identificatie en toegang met een vingerafdruk mogelijk.

Kensington biedt tevens een assortiment ergonomsiche accessoires voor de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Oplossingen die bijdragen aan een betere zithouding en meer comfort en, die op maat, aan het individu kunnen worden aangepast dankzij het unieke SmartFit®-systeem, waarmee de optimale ergonomische instelling kan worden gewaarborgd en het welzijn van de gebruiker wordt verbeterd. De nieuwe SmartFit® One-Touch Monitorarmen bieden een moeiteloze aanpassing van de hoogte, diepte en hoek van de monitor, voor maximaal comfort en optimale productiviteit.

Kensington’s assortiment met universele connectiviteits-accessoires zoals Docking Stations, USB Hubs en Video Adapters biedt gebruikers een volwaardige desktopervaring door gebruik te maken van één enkele kabel naar een apparaat met USB 3.0, USB-C of Thunderbolt 3 technologie, voor een flexibele en bertrouwbare oplossing voor de moderne werkplek.

Kensington promoties

Kensington Charge & Sync Cabinet, Universal Tablet

Bestel product

Kensington Charge & Sync Cabinet, Universal Tablet

3096320

 • Ruimte voor veilige opslag, opladen en synchronisatie van 10 tablets
 • U kunt drie kasten op elkaar zetten om maximaal 30 tablets te synchroniseren met een los verkrijgbare USB-hub
 • Compartimenten zijn verstelbaar, om plaats te bieden aan tablets in een stevige omhulling
 • Geschikt voor iPads, Galaxy Tabs, Kindles en andere iOS- en Android-apparaten
 • Met bevestigingsplaat of kabelslot aan een tafel te bevestigen
 • Sabotagebestendige, wegklapbare deur gaat ver open voor vrije toegang
 • Ingebouwde koelventilator voorkomt oververhitting van de tablets tijdens het opladen
 • Individuele sleutels en USB-kabel meegeleverd

Kensington Privacy-filter voor scherm

Bestel product

Kensington Privacy-filter voor scherm

5284366

 • Privacy kijkhoek: 2-weg filter beperkt de kijkhoek naar beide kanten tot ±30°
 • Verwijderbare filter voor het herhaald bevestigen en verwijderen van de filter
 • Blauw licht reductie: vermindert schadelijk blauw licht tot 42%, verlicht de belasting van de ogen en bevordert natuurlijke slaap
 • Touchscreen Compatible met anti-vingerafdruk coating: tot 3H hardheid, verbergt vingerafdrukken op het filteroppervlak
 • Anti-reflectie coating: Reduceert schittering van externe lichtbronnen
 • Aangepaste formaten op aanvraag
 • Bescherm vertrouwelijke informatie tijdens het reizen of werken buiten het kantoor en ondersteun naleving van de AVG-richtlijnen