Het uitgebreide Kensington assortiment biedt vertrouwde beveiliging, innovaties op het gebied van desktop-productiviteit, hygiëne en ergonomisch welzijn – waarmee we medewerkers in de gezondheidszorg helpen productiever, compliant en gezond te werken. De producten van Kensington stellen mensen in staat om op een comfortabele manier productiever te zijn, met oplossingen voor mobiele gebruikers, maar ook voor desktop werkplekken binnen de gezondheidszorg.

Kensington begrijpt het belang van hygiëne op de hedendaagse werkplek. Wij bieden afwasbare toetsenborden en muizen en een monitorstandaard met UVC-compartiment voor het desinfecteren van bijv. smartphones, toetsenbord en muis.

Verdere fysieke beveiligingsmaatregelen ter ondersteuning van de naleving van de AVG omvatten Privacy Filters voor monitoren, laptops en tablets om privacygevoelige informatie te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en onbevoegd meekijken. Kabelsloten om laptops en desktop PC’s te verankeren aan een vast object, waarmee het risico op diefstal wordt beperkt. Beide zijn onmisbare beveiligingshulpmiddelen, om vertrouwelijke en persoonlijke gegevens van patiënten te beschermen.

Daarnaast kan biometrie een onderdeel zijn van een sterk beveiligingsprotocol voor toegang tot interne systemen, bestanden, informatie en data. Kensington’s VeriMark Fingerprint Key maakt op eenvoudige manier identificatie en toegang met een vingerafdruk mogelijk.

Kensington’s assortiment met universele connectiviteits-accessoires zoals Docking Stations, USB Hubs en Video Adapters biedt gebruikers een volwaardige desktopervaring door gebruik te maken van één enkele kabel naar een apparaat met USB 3.0, USB-C of Thunderbolt 3 technologie, voor een flexibele en bertrouwbare oplossing voor de moderne werkplek.