De werkplek evolueert en verandert door de omstandigheden snel, Kensington brengt technologie en expertise  samen om de hedendaagse, hybride werkplek te optimaliseren en te versterken.

Onze oplossingen en producten stellen mensen in staat hun werk op de best mogelijke manier te doen,  waar ze ook zijn.

Kensington is de ideale partner om uw klanten te helpen bij het navigeren door de complexiteit van een hybride model, dat onderdeel van het ‘nieuwe normaal’ is geworden.

Combineer onze oplossingen op het gebied van connectiviteit, beveiliging, mobiliteit en productiviteit om de juiste oplossingen voor uw klanten te identificeren en te implementeren.

30 Jaar geleden heden hebben we het laptop kabelslot uitgevonden en sinds die tijd helpen wij bedrijven en organisaties hun IT-omgeving te beveiligen. Wij bieden het meest uitgebreide gamma aan  innovatieve oplossingen voor de fysieke beveiliging van IT apparatuur, USB vingerafdruk authenticatie-sleutels om ongeautoriseerde toegang tot apparaten te voorkomen en privacy screen filters om data en gegevens te beschermen tegen ongewenst meekijken.

Wij bieden hoogwaardige, lichtgewicht accessoires voor professionele laptopgebruikers, waarmee ze de productiviteit kunnen optimaliseren, waar ze ook werken. Zelfs voor de kleinste werkplekken bieden we oplossingen waarmee een desktop werkplek-ervaring kan worden gecreëerd. Een Kensington opklapbare laptopverhoger, compact draadloos toetsenbord en muis, en een portable USB-C docking station, zoals UH1400P,  passen samen met de laptop in een backpack en op die manier kunnen ze eenvoudig tussen werkplekken worden verplaatst.

Vraag ons naar de professionele Kensington oplossingen voor de hedendaagse hybride werkplek.

Kensington promoties

Kensington SmartFit™ Easy Riser Go™ Adjustable Ergonomic Laptop Riser & Cooling Stand - Up to 17

Bestel product

Kensington SmartFit™ Easy Riser Go™ Adjustable Ergonomic Laptop Riser & Cooling Stand - Up to 17

K50420EU
5284408

 • Met een laptopstandaard brengt u snel en eenvoudig het laptopscherm op de juiste kijkhoogte voor meer comfort en een hogere productiviteit
 • Geschikt voor laptops tot 17”
 • Volledig inklapbaar, geschikt om mee te nemen in de laptops
 • Gebruik in combinatie met een extern toetsenbord en muis

Kensington NanoSaver™ Keyed Laptop Lock

Bestel product

Kensington NanoSaver™ Keyed Laptop Lock

K64444WW
4129557

 • Kensington NanoSaver – de nieuwste generatie kabelsloten voor de nieuwere laptops van o.a. HP en Lenovo
 • Sterke anti-diefstal beveiliging van Kensington, de wereldwijde marktleider op het gebied van fysieke computerbeveiliging
 • Naast standaard keyed-different en cijfercombinatieoplossingen biedt Kensington ook een diversiteit aan custom-keyed oplossingen met een Master Key voor optimaal beheer van de fysieke beveiliging binnen grotere bedrijven en organisaties
 • Vind het juiste kabelslot voor uw hardware via de Kensington Lock Selector op Intouch
 • Voor het beschermen van privacygevoelige informatie op laptops, tablets en monitoren, vind een geschikte privacy screen filter via de Kensington Privacy Filter Selector op Intouch

Kensington Advance Fit™ Slim Type Wired Keyboard

Bestel product

Kensington Advance Fit™ Slim Type Wired Keyboard

K72357WW
2411017

 • Full-size, dun (19mm) toetsenbord met platte toetsen voor een comfortabele type-ervaring, inclusief numeriek gedeelte
 • Toetsenbord met 190cm USB-kabel, Plug & Plug
 • Het toetsenbord kan in een hoek van 30 graden worden geplaatst dankzij de inklapbare pootjes
 • Professionele uitstraling – mat zwart met hoogglans afwerking
 • Ook leverbaar in een draadloze versie (Tech Data sku 5392659) en een compact, draadloos toetsenbord, zonder numeriek gedeelte (Tech Data sku 6205155)