Ergotron ondersteunt de gezondheidszorg met ergonomische medische producten die de workflow verbeteren en zorgen voor een positieve patiëntervaring en -betrokkenheid. Onze verstelbare mobiele computerkarren en documentatiestations bieden artsen de mogelijkheid gegevens nauwkeurig, veilig en eenvoudig in te voeren, hetgeen resulteert in de beste zorg voor de patient.

Met de patiëntenzorg als uitgangspunt, kan iedere Ergotron mount of kar – voor computermonitoren, notebooks en tablets – eenvoudig, zelfstandig en ergonomisch worden geïnstalleerd. Door middel van onze oplossingen kunnen patienten op een snellemanier van zorg worden voorzien, na gebruik kunnen ze eenvoudig weer worden opgeborgen in een daarvoor voorziene ruimte.

De zeer ergonomische ontwerpen en ruimtebesparende technologieën creëren comfortabele werkomgevingen voor zowel zorgverleners, artsen als patiënten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van ergonomische oplossingen voor computergebruikers over de hele wereld, kan Ergotron u helpen bij het configureren en ontwerpen van werkstations, geschikt voor iedere zorginstelling. Voor meer informatie over de Egotron medische producten, bezoek https://www.ergotron.com/nl-nl/markets/healthcare