Bij Epson beseffen we dat u onder druk staat om zowel samenwerking als patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te beperken en efficiënter te werken.

Daarom ontwerpen we technologie om uw workflows te vereenvoudigen en te stroomlijnen, waardoor u tijd en resources bespaart. Hierdoor heeft uw personeel meer tijd om samen te werken in teams en problemen sneller op te lossen, omdat mensen, locaties en informatie in real-time samen kunnen komen. Dankzij de krachtige, weinig onderhoud vergende Epson-oplossingen voor de gezondheidszorg kunt u zich richten op de persoon die voor u het belangrijkst is – uw patiënt.

Efficiënt en voordelig afdrukken

Verspil minder tijd aan het wachten op afdrukken, zelfs bij grote hoeveelheden, terwijl u volledig de toegang tot gevoelige informatie beheert. Onze WorkForce Pro- en WorkForce Enterprise-printers vereisen nauwelijks gebruikersinterventie en bieden een snellere responstijd, duurzame verbruiksmaterialen en beveiliging via een toegangscode, om uw workflow te ondersteunen en beveiligen in plaats van deze te verstoren.

Efficiënte digitalisering van medische documenten

Digitaliseer de meest complexe digitale documenten: medische dossiers. Met de snelle A3-productieapparaten van Epson beschikt u over de vereiste flexibiliteit voor het scannen van elk document in het dossier, die met één druk op de knop voor bewerking en samenwerking beschikbaar zijn.

Maak samenwerking eenvoudig

Bespreek een patiëntencasus zonder dat u aantekeningen hoeft in te typen en overleg met externe specialisten in real-time vanaf uw eigen werkplek. Met onze interactieve projectoren verandert u samenwerking in een efficiënter digitaal proces dat flip-overs, whiteboards of flat panel-displays overbodig maakt.

Grote volumes afdrukken met hoge snelheid

Druk kwalitatief hoogwaardige documenten af met hoge snelheden tot maximaal 100 apm2, en verbeter de productiviteit met WorkForce Enterprise: een betrouwbare en milieuvriendelijke A3 kleuren-MFP voor afdelingsgebruik met optionele afwerkingseenheid.