EPOS levert hoogwaardige audio-oplossingen welke zijn ontworpen voor de zakelijke markt en gaming. Gebaseerd op baanbrekende audio technologieën streeft EPOS ernaar audio-ervaringen te perfectioneren, door innovatief ontwerp en prestaties te leveren met al onze audio-oplossingen.

EPOS | SENNHEISER ADAPT-series
Wanneer de gehele wereld uw kantoor kan zijn, profiteert u met de producten uit de ADAPT-lijn van een reeks veelzijdige audio-oplossingen die werken op de manier waarop u dat vereist. Zorg voor vlekkeloze zakelijke gesprekken en verhoog uw concentratie met headsets die actieve noise cancelling en geoptimaliseerde muziekervaringen bieden.

Geniet van veelzijdig gebruik
Werk flexibel in verschillende situaties en locaties, met draagbare headsets die geoptimaliseerd zijn voor zorgenvrije compatibiliteit.

Ontdek het aanpassen van geluid
Communiceer vlekkeloos in elke omgeving dankzij microfoons die de spraak verbeteren en achtergrondgeluid elimineren.

Ervaar verhoogde concentratie
Verbeter uw concentratie met een headset die zowel actieve ruisonderdrukking als superieure audio biedt om te zorgen dat u gefocust blijft.

Hedendaags design
De headsets uit de ADAPT-series bieden een strak uiterlijk en comfortabele pasvorm met eigentijdse, ergonomische ontwerpen die zijn ontwikkeld om zowel te kunnen dragen tijdens werk als onderweg.