De gezondheidszorg is op zoek naar de juiste manier om nieuwe digitale technologiën in te kunnen zetten ter verbetering van de zorg, het verkleinen van risico’s en het verlagen van kosten. Om deze digitale transformatie te versnellen, moet de Gezondheidszorg IT (= Health IT = HIT) geoptimaliseerd worden. Dit kan door gebruik te maken van moderne technologie, geautomatiseerde processen en een gestroomlijnde IT infrastructuur.

Echte innovatie in de zorg betekent een HIT transformatie. Deze digitale transformatie realiseren door innovatie leidt tot een beter patiëntcontact, gecoördineerde zorg en veilige samenwerking tussen zorginstanties en patiënten.

Dell Technologies biedt de technologische oplossingen vanaf de plek waar de zorg geboden wordt, tot het datacenter en tot de cloud. Wij helpen organisaties met het realiseren van hun digitale transformatie:

  • Door het modernizeren van IT Infrastructuur
  • Het automatiseren van IT services and applicaties
  • En het optimaliseren van werkstromen
  • Waarmee tijd vrijgemaakt wordt voor innovatie en betere zorg

Dell Technologies heeft een uitgebreid portfolio van producten, diensten, services en partners beschikbaar die de gehele HIT transformatie afdekken. Onder Dell Technologies opereren zeven technologie bedrijven die gefocused zijn om de hoogste levels van performance, beschikbaarheid, beveiliging en automatisering te realiseren binnen de gezondheidszorg: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream en VMware.

Klik hier voor meer informatie over Dell Technologies in de gezondheidszorg.