Brother oplossingen voor gezondheidszorg

Met meer dan 25 jaar ervaring in solutions voor de gezondheid heeft Brother de expertise om u te helpen omgaan met de veranderende digitale omgeving en de informatiebeveiliging te verbeteren.

Hoe helpt Brother u bij de klinische zorg?

We weten dat een duidelijke identificatie van patiënten essentieel is in de klinische zorg. Bij opname in de tweede lijn is betrouwbaar afdrukken een must om catastrofale fouten te voorkomen. Verplegers en artsen staan onder toenemende druk en dienen te beschikken over veilige en geïntegreerde print- en labeloplossingen.

Brother heeft veel ervaring met het leveren van print-, label- en scanoplossingen voor de klinische omgeving. We werken samen met partners in de gezondheidszorg om efficiënte oplossingen voor hun behoeften te creëren.

Hoe helpt Brother u op de ziekenafdeling?

Bij Brother begrijpen we dat bij het beheren van ziekenhuisafdelingen meer komt kijken dan alleen klinische zorg. Patiëntbeveiliging is van vitaal belang en budgetbeperkingen betekenen dat efficiënt apparaatbeheer een uitdaging kan zijn. Door een afdrukoplossingen voor ziekenhuizen te omarmen, kan het medisch personeel zich focussen op patiëntenzorg. Technologie zorgt ervoor dat patiëntgegevens veilig zijn en dat essentiële apparatuur zich op de juiste locatie bevindt.

De gezondheidsdeskundigen van Brother hebben een schat aan kennis over de print- en scanbehoeften van ziekenhuisafdelingen. Samen met onze partners in de gezondheidszorg ontwikkelen we op maat gemaakte printoplossingen voor ziekenhuizen.

Patiëntveiligheid in het laboratorium

Het is van cruciaal belang voor laboranten om een efficiënt en nauwkeurig overzicht bij te houden van de stalen die ze van zorgverleners ontvangen. Patiënten vertrouwen op hun analyse voor de verdere behandeling. De mogelijkheid om labels in het lab te scannen en te printen, zorgt voor een foutloze workflow en een betrouwbare diagnose.

Hoe helpt Brother u in de farmacie?

Bij Brother begrijpen we dat de rol van de farmacie aan het veranderen is en onder steeds grotere druk komt te staan door hogere verwachtingen van de klant en krappe budgetten. De strijd tussen het bieden van de beste zorgkwaliteit en het halen van targets is een uitdaging.

Door de juiste technologische oplossing te omarmen kunnen apothekers zich te concentreren op medische zorg en vertrouwen op een snelle en correcte afhandeling van routinematige, repetitieve taken. Brother heeft een uitgebreide expertise in het ontwerpen van printers en workflows voor farmaceuten. Door samen te werken met klanten van apotheken hebben we gespecialiseerde oplossingen kunnen ontwikkelen die de druk verminderen en de printprocessen verbeteren.

Brother promoties

PJ-773 Mobiele A4 Printer

PJ-773 Mobiele A4 Printer

Voor paramedici telt elke seconde om levens te redden. Daarom biedt de Brother PJ-700 reeks draagbare A4 printers een aantal handige accessoires en functies. Brother biedt een optionele automontagekit waarmee paramedici het apparaat op een vaste locatie in het voertuig kunnen gebruiken.

Direct thermisch afdrukken betekent geen bewegende delen, inktvlekken of problemen die verband houden met extreme temperaturen. De printer is eenvoudig te bedienen en integreerbaar met diverse hostapparaten.