Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als marktleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen. Axis heeft ruim 3.000 toegewijde werknemers in meer dan 50 landen en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners om klantspecifieke oplossingen te leveren. 

Axis-oplossingen in de gezondheidszorg spelen al lang een centrale rol bij de bescherming van mensen en eigendommen. Maar tegenwoordig kunnen ze nog veel meer. Onze intelligente video-, toegangscontrole- en audio-oplossingen stellen toekomstgerichte zorginstellingen over de hele wereld in staat om nieuwe technologie op veel spannende, onverwachte manieren toe te passen.

Met veiligheid en beveiliging centraal in ons aanbod, heeft Axis een breed portfolio van oplossingen om patiënten, personeel, bezoekers en eigendommen te beschermen. We bieden veilige, betrouwbare bescherming die geschikt is voor elke ziekenhuisomgeving – van de operatiekamer tot de parkeergarage.

Met zware belastingen en minder personeel in veel van de hedendaagse ziekenhuizen, is het gewoon niet mogelijk om continue fysieke monitoring te bieden voor alle ernstig zieke en risicovolle patiënten. Met Axis-videocamera’s kunt u veilig meerdere patiënten op afstand of vanuit een centraal verpleegstation volgen met behulp van een verscheidenheid aan systemen, die ontworpen zijn om de juiste balans te vinden tussen privacy en duidelijkheid voor uw klinische behoeften.

Visuele observaties en medisch consult zijn altijd van vitaal belang geweest om een ​​correcte diagnose en een goed resultaat voor de patiënt te garanderen. Medische professionals kunnen nu audio en video gebruiken om hun diagnostische mogelijkheden te verbeteren, hun klinische vaardigheden en teamwerk te perfectioneren en de wetenschap van de geneeskunde vooruit te helpen.