Aruba Networks, onderdeel van HP Enterprise, beschikt inmiddels over een indrukwekkende lijst van implementaties bij grote ziekenhuizen en zorginstituten als het gaat om het beschikbaar stellen van het beste netwerk. Daar waar grote ziekenhuizen overal en snelle beschikbaarheid willen hebben tot patiëntengegevens en IoT technologie, heeft Aruba Networks voor de kleinere organisaties onlangs het Instant On portfolio uitgebracht.

Aruba Networks Accesspoints voor SMB organisaties zoals onder andere in de healtcarebranche. Denk aan praktijkruimtes van tandartsen, huisartspraktijken en meer specifieke medisch ondersteunende praktijken, GGZ instellingen maar ook binnen optiek-en hoorbranche.

Aruba Instant On kenmerkt zich door de eenvoud van installatie en configuratie, die via een app op de smartphone in te regelen en te beheren is. Connecteer allerlei type apparaten die in het netwerk opgenomen moeten worden via ethernet of wireless. Stel een Encrypted Gastennetwerk beschikbaar welke onafhankelijk en gescheiden van het betaalsysteem of business-kritieke applicaties werkt.  Beveiliging voor cliënten en patiënten wordt nog verder gegarandeerd door WPA3 encryptie, welke aanvallen blokkeert die op zwakkere passwords worden uitgevoerd. Verder biedt Aruba Instant on Smart Wifi Mesh, voor het altijd beschikbaar zijn van het netwerk in de praktijkruimte.

Aruba Instant On biedt u de bouwblokken om tot innovatieve nieuwe draadloze oplossingen te komen voor uw klanten. Al vanaf de ingang van de praktijk kunnen klanten al herkend worden, waarop bij binnenkomst het dossier al beschikbaar is, mogelijke benodigdheden al klaar kunnen worden gelegd of automatisch besteld kunnen worden. Behandel apparatuur connecteert met elkaar en haalt de laatste informatie op en vervolgafspraken kunnen al automatisch worden gepland, afhankelijk van het behandelplan. Dit is slechts een voorbeeld, maar u ziet: de doorlooptijd per cliënt kan hierdoor sterk verkort worden, de efficiëncy gaat omhoog, de klanttevredenheid stijgt en er wordt kostbare tijd bepsaard met het hele administratieve intake- en registratieproces, die liever in de behandeling wordt geinvesteerd.

Kortom: wil uw klant een snel, eenvoudig te beheren netwerk zonder omkijken en voor de beste prijs? Neem dan contact op met hpe@techdata.nl.