Succesvol hybride werken

Flexibel werken is een must voor bedrijven die toptalent willen aantrekken en willen profiteren van de voordelen van het moderne, hybride werken. Maar bepaalde processen werken nog steeds beter in levende lijve en sommige medewerkers snakken naar persoonlijk contact.

Deze verschuiving naar ‘overal werken’ legt meer druk op besluitvormers en IT-managers bij bedrijven, waardoor de beveiliging gevaar loopt en de dagelijkse ondersteuning moeilijker wordt. Bovendien gebruiken veel bedrijven nog steeds oude oplossingen, waardoor ze minder makkelijk nieuwe modellen kunnen implementeren. Ze hebben de juiste technologie nodig om hybride medewerkers tevreden te houden. De mobiele apparaten en cloudoplossingen van Lenovo, met de kracht van Windows 11, zijn ontworpen met oog voor thuiswerken, waardoor ze ideaal zijn voor de flexibele medewerkers van vandaag.

Lenovo Think-apparaten, met de kracht van Windows 11

Think-apparaten van Lenovo zijn ontworpen met oog voor hybride medewerkers. Ze zijn licht genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar ze zijn ook krachtig genoeg om onderweg moeiteloos essentiële workflows aan te kunnen. Windows 11 is hét besturingssysteem voor de wereld van het hybride werken. Het is eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk en zit boordevol productiviteits- en samenwerkingstools. Deze krachtige samenwerking, van Lenovo en Microsoft, heeft geleid tot een bekroond portfolio van mobiele apparaten.

Veilige toegang, altijd beschikbaar

De vraag is niet waar mensen productiever zijn. De prioriteit is ervoor te zorgen dat je mensen overal op dezelfde manier kunnen werken. Gebruikers moeten toegang hebben tot de tools en gegevens die ze nodig hebben om hun werk te doen, waar ze ook zijn. Eén abonnement van Microsoft 365 biedt een compleet pakket apps en services om de productiviteit te vergroten, op kantoor of daarbuiten. En omdat het werkt in de cloud, kun je er zeker van zijn dat ze altijd de nieuwste versie gebruiken.

Verlaag de kosten van technologie voor medewerkers

IT-besluitvormers staan onder druk: ze moeten er niet alleen voor zorgen dat hybride werken een succes wordt, maar ook dat dit lukt met een steeds beperkter budget. Daarom hebben we Device as a Service-oplossingen ontwikkeld. Hiermee betalen organisaties alleen voor wat ze nodig hebben. Verbeter de flexibiliteit en het kostenbeheer en geef je gebruikers de beste toegang tot de nieuwste technologie. Met Device as a Service oplossingen kun je bovendien de implementatie en het beheer van apparaten van eindgebruikers en cloudapps en -services stroomlijnen. Dat alles voor een vast maandelijks bedrag.

Lenovo: vertrouwde partner voor een moderne, veilige oplossing voor hybride werken

Om op de juiste manier hybride te werken, heb je de juiste partner nodig. Lenovo helpt je dit proces minder complex te maken. Wij hebben de ervaring, hardware, oplossingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers probleemloos, veilig en productief hybride kunnen werken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de inrichting van hybride werkplekken nu veel klanten weer terugkeren naar kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.