Bieden de hoogste functionaliteit voor datacenters en private of hybride cloud-provisioning, met de unieke Power9™-processor rekenkracht en intelligente storage-solutions.

De voordelen van IBM Power9 Systems server solutions

1. Bewezen betrouwbaar IBM Power Systems™ staat bij ITIC op nummer 1 in elke categorie van grote betrouwbaarheid en is een marktleider voor bedrijfsservers.
2. Geleverd met beveiliging IBM Power Systems heeft beveiliging ingebouwd in alle lagen, van processor tot besturingssysteem, voor end-to-end beveiliging.
3. Snelle schaalbaarheid De IBM POWER9™ -processor stuurt ’s werelds snelste supercomputers aan en is klaar om uw eigen onderneming te versnellen.
4. Vereenvoudigde multi-cloud IBM Power Systems biedt de meest gegevensintensieve en bedrijfskritieke werkbelastingen in privé- en hybride cloudomgevingen.

IBM Power System E950

Geoptimaliseerd voor private cloud-implementatie, biedt de IBM® Power System E950-midrange-server een unieke combinatie van bedrijfsmogelijkheden in een betrouwbare, veilige, ruimtebesparende 4-voudige 4U-form factor die buitengewone prestaties biedt voor middelgrote en grote ondernemingen tegen een betaalbare prijs. Bel het IBM Team van Tech Data voor uw prijs, via 088-1334021.

IBM Power System E980

De flexibiliteit van de high-end enterprise server IBM® Power System E980 kan u helpen bij het bouwen van een grote cloud-infrastructuur met bewezen betrouwbaarheid, strakkere beveiliging, snelle schaalbaarheid en vereenvoudigd onderhoud en beheer. Bel het IBM Team van Tech Data voor uw prijs, via 088-1334021.

IBM Storage Solutions

IBM Storwize V5100 IBM Storwize V5100 en Storwize V5100F combineren NVMe-gevoede IBM Flashcore-technologie met de rijkste reeks IBM Spectrum Virtualize-functies in één betaalbare oplossing. Gebruik AI om het beheer en de kostenefficiëntie te vereenvoudigen en cloudtoepassingen in containers mogelijk te maken.

 

De voordelen van Storwise Storage solutions

1. Sneller zakelijke beslissingen nemen Krijg sneller inzichten met hoge prestaties, powered by NVMe FlashCore-modules en opslaggeheugen.
2. Intelligent gegevensbeheer Verplaats eenvoudig gegevens tussen opslagmediatypen aangedreven door AI. Naadloos gegevens en applicaties naadloos van en naar de cloud verplaatsen om aan moderne datamobiliteitsbehoeften te voldoen.
3. Verlaag de kosten, zowel CapEx als OpEx Bewaar meer gegevens in minder opslagruimte met de nieuwste generatie opslagmedia en gegevensverminderingstechnologieën.
4. Six 9’s beschikbaarheid Verkrijg de hoogste niveaus van beschikbaarheid om uw bedrijfskritieke applicaties te ondersteunen.
5. Cloud enabled Laat uw private cloud groeien met de flexibiliteit om klein te beginnen en op te schalen naarmate zakelijke eisen of de acceptatie van klanten of gebruikers groeit.
6. Bescherm uw meest waardevolle gegevens Profiteer van integratie met moderne tools voor gegevensbeveiliging, cyber-veerkracht, zoals codering en “air gap” snapshots in de cloud, en IBM FlashWatch garandeert u volledige gemoedsrust. IBM Storwize V5100 is in meerdere configuraties leverbaar. Bel het IBM Team van Tech Data voor uw prijs, via 088-1334021.

Datacenter Software

IBM Spectrum Virtualize Het tijdperk is voorbij waarin organisaties meer op infrastructure dan op informatie hebben gefocust, vaak zonder rekening te houden met kosten en de bedrijfsfuncties die de infrastructuur moest ondersteunen, te omzeilen. In plaats daarvan zijn organisaties tegenwoordig op zoek naar betere manieren om hun gegevens op te slaan, te beheren, te beschermen en te gebruiken, inclusief private clouds of hybride clouds die on-premises en cloudopslag combineren voor hogere flexibiliteit tegen lagere kosten. IBM Spectrum Virtualize biedt een nieuwe oplossing om deze uitdaging aan te gaan, waaronder hybride cloud-configuraties met behulp van continue mirroring en snapshots. Kom meer te weten in deze video.

Voordelen van Spectrum Virtualize

1. Waarde van data verbeteren Reduceert de kosten van het opslaan van gegevens door het gebruik ervan te verhogen en data-reductie en applicaties te versnellen om inzichten in het bedrijf te versnellen.
2. Verhoog de beveiliging van gegevens Helpt gegevens te beschermen tegen openbaarmaking en maakt een complete strategie voor hoge beschikbaarheid mogelijk, inclusief non-disruptieve data en toepassingsmobiliteit en volledige DR-bescherming.
3. Verbeter de eenvoud van gegevens Maakt een datastrategie mogelijk onafhankelijk van de infrastructuurkeuze met sterk geïntegreerde functionaliteit en consistent beheer over heterogene opslag.
4. Ondersteun nieuwe kansen Hiermee kunnen bedrijven de software gebruiken op x86-servers, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor hybride cloudimplementaties en gehoste private clouds.
5. Schakel nieuwe services in Voor serviceproviders biedt IBM Spectrum Virtualize-software de mogelijkheid om nieuwe disaster recovery as a service (DRaaS) -aanbiedingen aan te bieden voor gebruikers van IBM SVC, Storwize en ondersteunde heterogene opslag.

Gerelateerde vendoren