Hoe ziet mijn toekomstige werkplek eruit?

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren ingezet op de digitalisering en modernisering van de werkplekken van hun medewerkers.

Bij het inrichten van een dergelijke werkplek komen diverse aspecten naar voren. Niet alleen een hardwarematige invulling met laptops, monitoren, mobiele telefoons, access points, printers en accessoires, maar zeker ook de softwarematige invulling met bijvoorbeeld cloudlicenties, software voor videoconferencing of filesharing software. Als verbindende factor voor al deze onderdelen is een goede connectiviteit van essentieel belang evenals een juiste security-oplossing voor de diverse toepassingen.

TD SYNNEX beschikt over een zeer breed portfolio voor de invulling van de ‘Modern Workspace’, van zowel hardware, software als services en ondersteunt partners in het verkrijgen van de juiste kennis.

Transform your Workspace

Volgende
Vorige

Transform your Workspace nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom werkplekinrichting

Klik op het vendor logo van uw keuze en ontdek welke producten zij bieden op het gebied van de Modern Workspace.

Serverroom Solutions

Serverroom Solutions staat voor alle producten en oplossingen rondom serverruimte inrichting die volledig aan de hedendaagse wensen voldoen. Daarnaast worden diverse relevante topics rondom een serverruimte uitgebreid uitgelicht.

Bekijk alle promoties