Tech Data kent als one-stop-shop een volledig portfolio dat naadloos aansluit op de wensen voor het inrichten van een serverruimte.

Serverroom Solutions staat voor alle producten en oplossingen rondom serverruimte inrichting die volledig aan de hedendaagse wensen voldoen. Daarnaast worden diverse relevante topics rondom een serverruimte uitgebreid uitgelicht.

Hoe ziet jouw serverruimte er nu uit? Wij laten het je zien in onze virtuele serverruimte.

Bekijken

Financiering van ICT is aan de orde van de dag en sinds enige tijd kun je ook de financiering van ICT-vraagstukken voor jouw klanten bij TD SYNNEX neerleggen, maar wat zijn hier nou voor jou als ICT-reseller de voordelen van? We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

Waarom ‘Infrastructure-as-a-Service’ van TD SYNNEX?

  1. Voorfinanciering wordt weggenomen, doordat TD SYNNEX jouw bestelling direct koppelt aan een financieringsmaatschappij.
  2. Voor jou blijft het een eenmalige transactie en je krijgt het gehele transactiebedrag gemiddeld na 5 dagen op jouw rekening bijgeschreven.
  3. Je kunt alle ICT-gerelateerde producten meenemen binnen jouw aanvraag incl. jouw eigen dienstverlening.
  4. Eventuele oude apparatuur kan worden ingeruild en de restwaarde wordt in mindering gebracht op de investeringswaarde.
  5. Door middel van de contractsvorm heb je altijd periodiek een terugkerend gesprek met jouw klant over zijn ICT-omgeving.

Wil je meer weten over Finance Solutions van TD SYBNNEX? Bezoek dan onze speciale website of neem contact op via tel.nr. 088-1334162 of e-mail: financesolutions.nl@tdsynnex.com

Klik op het vendor logo van uw keuze en ontdek welke producten zij bieden op het gebied van de Serverroom solutions.

Transform your Workspace

Een vraag die veel werknemers bezighoudt. We hoeven niet meer van 9 tot 5 op kantoor te zitten. Hierdoor veranderen kantoren en de inrichting van werkplekken.
TD SYNNEX kent als one-stop-shop een volledig portfolio dat naadloos aansluit op de wensen van het kantoor van de toekomst. Dit portfolio wordt samengebracht in een virtuele versie van het kantoor van de toekomst, die wij samen met onze leveranciers aan het ontwikkelen zijn.

Bekijk alle promoties