Tech Data kent als one-stop-shop een volledig portfolio dat naadloos aansluit op de wensen voor het inrichten van een serverruimte.

Serverroom Solutions staat voor alle producten en oplossingen rondom serverruimte inrichting die volledig aan de hedendaagse wensen voldoen. Daarnaast worden diverse relevante topics rondom een serverruimte uitgebreid uitgelicht.

Hoe ziet uw serverruimte er nu uit? Wij laten het u zien in onze virtuele serverruimte.

Bekijken

Financiering van ICT is aan de orde van de dag en sinds enige tijd kunt u ook de financiering van ICT-vraagstukken voor uw klanten bij Tech Data neerleggen, maar wat zijn hier nou voor u als ICT-reseller de voordelen van? We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

Waarom ‘Infrastructure-as-a-Service’ van Tech Data?

  1. Voorfinanciering wordt weggenomen, doordat Tech Data uw bestelling direct koppelt aan een financieringsmaatschappij.
  2. Voor u blijft het een eenmalige transactie en u krijgt het gehele transactiebedrag gemiddeld na 5 dagen op uw rekening bijgeschreven.
  3. U kunt alle ICT-gerelateerde producten meenemen binnen uw aanvraag incl. uw eigen dienstverlening.
  4. Eventuele oude apparatuur kan worden ingeruild en de restwaarde wordt in mindering gebracht op de investeringswaarde.
  5. Door middel van de contractsvorm heeft u altijd periodiek een terugkerend gesprek met uw klant over zijn ICT-omgeving.

Wilt u meer weten over Finance Solutions van Tech Data? Bezoek dan onze speciale website of neem contact op via tel.nr. 088-1334162 of e-mail: financesolutions.nl@techdata.com

Klik op het vendor logo van uw keuze en ontdek welke producten zij bieden op het gebied van de Serverroom solutions.

Transform your Workspace

Een vraag die veel werknemers bezighoudt. We hoeven niet meer van 9 tot 5 op kantoor te zitten. Hierdoor veranderen kantoren en de inrichting van werkplekken.
Tech Data kent als one-stop-shop een volledig portfolio dat naadloos aansluit op de wensen van het kantoor van de toekomst. Dit portfolio wordt samengebracht in een virtuele versie van het kantoor van de toekomst, die wij samen met onze leveranciers aan het ontwikkelen zijn.

Bekijk alle promoties