Terug naar het nieuwe normaal - Back2School | Back2Work

Nu de maatregelen zijn versoepeld, nemen de mogelijkheden toe om weer terug te keren naar kantoor of het leslokaal. Bedrijven, scholen en universiteiten zijn al druk bezig om hun werkplekken, klaslokalen en collegezalen zo functioneel mogelijk in te delen, uitgaande van een hybride vorm van werken en studeren. Alles om een terugkeer na de zomer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De nieuwe, moderne manier van samenwerken vraagt om een goed afgestemde combinatie van werken vanaf verschillende locaties. Een goede IT infrastructuur is hierbij van essentieel belang; een juiste invulling van serverrooms en cloudomgeving voor een goede dataopslag en -verwerking, een security die voldoet aan de laatste eisen voor een veilige werkomgeving en het optimale gebruik van devices en randapparatuur voor een aangename en efficiënte werkplek, die het samenwerken tussen mensen stimuleert en ondersteunt.

Road2Growth bied je veel informatie over de mogelijkheden bij de invulling van al deze belangrijke pijlers. Met als thema Back2Work / Back2School schetsen we de trends van het nieuwe werken en de oplossingen en producten die vanuit IT beschikbaar zijn.

Klik op het vendor logo van uw keuze en ontdek welke producten zij bieden op het gebied van Back2School | Back2Work.

Transform your Workspace

Een vraag die veel werknemers bezighoudt. We hoeven niet meer van 9 tot 5 op kantoor te zitten. Hierdoor veranderen kantoren en de inrichting van werkplekken.
Tech Data kent als one-stop-shop een volledig portfolio dat naadloos aansluit op de wensen van het kantoor van de toekomst. Dit portfolio wordt samengebracht in een virtuele versie van het kantoor van de toekomst, die wij samen met onze leveranciers aan het ontwikkelen zijn.

Bekijk alle promoties