De digitale transformatie verandert in hoog tempo de behoeften in veel bedrijfssectoren. Door documenten te scannen in plaats van te printen kunnen organisaties informatie digitaliseren, aanvullen, organiseren en delen om de groei en innovatie van hun bedrijf te stimuleren. Een goed scanproces zorgt niet alleen voor een kostenverlaging en een verlaagde carbon footprint maar vooral ook voor een naadloze informatiestroom in organisaties.

Bedrijven kunnen geld besparen door hun print- en kopieercultuur te vervangen door intelligent scannen van documenten. Vanaf de dag dat u een nieuwe printer of kopieerapparaat aansluit, begint het geld te kosten. Sluit een scanner aan en het kan zelfs geld besparen. Scanners kosten ongeveer hetzelfde als een printer en tegenwoordig scant een speciale scanner documenten met dezelfde snelheid als de meeste printers ze uitspugen – ook dubbelzijdig. Door binnenkomende documenten te scannen, kunnen ze rechtstreeks op de lokale pc of het lokale netwerk worden opgeslagen, waardoor de informatie eenvoudig kan worden geopend en gedeeld. Dit vermindert onmiddellijk de behoefte aan verdere kopieën, versnelt de communicatie, maakt het mogelijk om documenten binnen enkele seconden wereldwijd te verzenden en vermindert extra kosten.

Natuurlijk hebben de directe kosten van afdrukken en kopiëren een aanzienlijke financiële impact op elk bedrijf, maar dat is niet het enige probleem. We leven in een geïndustrialiseerde en energie gedreven samenleving en een bijproduct van dat is de opwarming van de aarde. Het is bekend dat bomen een belangrijk instrument zijn in de strijd tegen de wereldwijde opwarming. Gezien het feit dat bedrijven grote hoeveelheden papier consumeren en papier afkomstig is van bomen, heeft een vermindering van de hoeveelheid verbruikt papier, door over te stappen op het scannen van documenten, een positief effect op de planeet.

Fujitsu biedt het breedste portfolio van documentscanners voor professionele omgevingen en is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied documenten scannen. Fujitsu scanners staan bekend om hun uitstekende beeldvorming, kwaliteit en naadloze integratie in alle belangrijke documentbeheertoepassingen. Fujitsu geeft vorm aan de toekomst van documentbeheer met het Scan-to-Process principe.

Scannen is in de tijd veranderend – van Scan-to Archive naar Scan-to-Process. Vandaag de dag staat scannen niet langer aan het einde van een workflow maar aan het begin van het bedrijfsproces als onderdeel van documentbeheer en Enterprise Content Management. Fujitsu scanners ondersteunen Scan-to-Cloud, wat betekent dat bedrijven de mogelijkheid hebben om hun documenten te scannen direct in cloudapplicaties zoals bijvoorbeeld Dropbox. Zo kunnen ze hun informatie centraliseren, waardoor een database wordt gecreëerd waartoe alle geautoriseerde personen altijd en overal toegang hebben. Met Scan-to-Mobile bieden Fujitsu scanners een naadloze overdracht van papieren documenten naar iPhone/ iPad en Android-apparaten.

De Fujitsu ScanSnap iX1600 is het paradepaardje uit de ScanSnap-serie en kan op hoge snelheid grote hoeveelheden papier digitaliseren. Dankzij het eenvoudige scanproces voor documenten kunt u heel makkelijk en efficiënt uw leven digitaliseren. Hierdoor houdt u tijd over voor de dingen die er echt toe doen. Wat de ScanSnap doet is complex, het gebruik is echter simpel. Met draadloze verbindingen, een intuïtief touchscreen en de geavanceerde software ScanSnap Home kunt u alles: van papier scannen en omzetten in volledig aanpasbare bestanden, tot het gebruik van gescande gegevens in toepassingen die u vaak gebruikt. De scanner heeft verschillende automatische functies en leert van uw voorkeuren. Daardoor wordt het scanproces steeds meer aangepast aan uw behoeften en kunt u slimmer werken. U bedient de scanner met het handige touchscreen.

Ontdek de producten van Fujitsu