Vision op de nieuwe normale werkplek

Op kantoor of thuis helpen de accessoires van Vision de werkplek in te richten of oplossingen te creëren voor het nieuwe vergaderen. Vision AV-technologie kan eenvoudig op kantoor of thuis worden geïnstalleerd, zodat gebruikers naadloos kunnen wisselen tussen professionele werkopstellingen thuis of op het werk. VFM-bureaustandaards worden bevestigd met een veilige klem. De standaards worden gebruikt om meerdere monitoren te monteren, waardoor het mogelijk is om snel toegang tot informatie te creeeren rekening houdend met de beperkte ruimte van de werkplek.

Vision en Vergaderen
Tijdens vergaderingen is ervoor zorgen dat alles en iedereen wordt gehoord een topprioriteit. Dit betekent dat de vergaderruimte goed moet zijn uitgerust met de juiste audio-oplossingen. Vision AV brengt deze zomer nieuwe luidsprekers uit die 25% krachtiger zijn dan eerdere modellen, waardoor ze in grotere kamers met een meer gespreid publiek kunnen worden gebruikt. We zien een toename in video vergaderingen en hiervoor heeft Vision een speciale display beugel gemaakt met een videovergaderplank voor o.a. de Barco Clickshare CSE-100, CSE-200, CSE-200+, en CX-50.

Vision en Educatie
Voor scholen die tegenwoordig zowel in de klas als thuis leren stimuleren, biedt Vision accessoires voor het monteren van o.a. camera’s en display schermen om online lessen in combinatie met lesgeven in de klas mogelijk te maken. Vision werkt graag met u samen om de juiste ​​oplossing te vinden!