Samsung Display Solutions staat organisaties bij in hun transitie naar een nieuwe vorm van werken, met een compleet portfolio aan technologisch geavanceerde producten. Onze oplossingen op maat sluiten perfect aan op uw specifieke behoeften, nu en in de toekomst.

Randloze monitoren voor meer schermruimte en minder afleiding. Curved en (ultra)wide schermen voor effectieve multitasking. Volledige ergonomische verstelbaarheid voor optimaal comfort. En compromisloze multipurpose oplossingen, voor het beste van work and play.

Met onze duurzame oplossingen creëert u de ideale werkplek, thuis en op kantoor. Werk productiever en comfortabeler met ons brede aanbod aan monitoren. Geef brainstormen en presentaties een nieuwe dimensie met (interactieve) beeldschermen. En maak hybride vergaderen de norm met onze conference solutions.

Al onze business monitoren komen met een 3 Jaar Pick-Up Service Garantie, waarbij wij uw monitor ophalen, repareren en zo snel mogelijk bij u terugbrengen. Om u van de beste prijs te voorzien, zijn er speciale bid mogelijkheden wanneer u grotere aantallen afneemt. Mail uw bid aanvraag naar biddeskb2b.nl@samsung.com.

Samsung promoties

Samsung LC34H890WGUXEN

Bestel product

Samsung LC34H890WGUXEN

Artikel: 5775183

Werk efficiënter in een moderne multitask omgeving met de CH89. Het 34” WQHD Ultrawide scherm laat u moeiteloos multitasken. De 1800R kromming sluit perfect aan op uw gezichtsveld waardoor u alle content in een oogopslag opneemt, zonder uw nek of ogen te belasten.

Ervaar ultieme connectiviteit met de USB type-C aansluiting. Deze deelt stroom, video, audio en data via één kabel met uw PC of Mac, voor een werkplek zonder afleidingen.

 • 1800R curved display
 • Ultrawide scherm
 • USB Type-C

Samsung LF27T850QWUXEN

Bestel product

Samsung LF27T850QWUXEN

Artikel: 5757831

De T85F voegt een nieuwe dimensie toe aan productiviteit. Het brede 27” WQHD beeldscherm, zorgt voor een haarscherp beeld, waarbij je meerdere documenten, webpagina’s of afbeeldingen tegelijkertijd kunt bekijken, zonder te scrollen of te zoomen.

De innovatieve Eye Saver Mode minimaliseert schadelijk blauw licht zonder de kleurweergave te verstoren en gaat samen met Flicker Free technologie vermoeidheid tegen, zelfs bij lange werkdagen. Deze randloze monitor is kantelbaar, draaibaar, in hoogte verstelbaar en voorzien van een VESA-systeem, voor meer ergonomische efficiëntie.

 • WQHD resolutie
 • Eye Saver Mode
 • Flicker Free technologie

Samsung LF24T650FYUXEN

Bestel product

Samsung LF24T650FYUXEN

Artikel: 5804091

Met de T65F staat niks uw werk in de weg. Het 24” FHD scherm heeft een minimalistisch en randloos ontwerp zodat u zich volledig op uw content kan richten. Het IPS paneel zorgt voor een heldere en levendige kleurweergave vanuit elke kijkhoek.

Zet het scherm neer zoals u dat wil, op elke hoogte en in iedere positie. De ingebouwde speakers maken een koptelefoon of externe luidspreker overbodig. U bespaart kostbare ruimte en luistert probleemloos naar muziek, video’s en meetings.

 • IPS Paneel
 • Ingebouwde luidsprekers
 • Volledig ergonomisch verstelbaar

Samsung LC32G55TQWUXEN

Bestel product

Samsung LC32G55TQWUXEN

Artikel: 6176262

Neem geen genoegen met minder. De Odyssey G5 is perfect voor werk én ontspanning. De 1000R curve sluit naadloos aan op je gezichtsveld voor perfect overzicht en optimaal kijkcomfort, zelfs bij langdurig gebruik. Geniet van haarscherp en natuurgetrouw beeld met WQHD resolutie en HDR10.

Door de 144hz verversingssnelheid in combinatie met de 1ms (GtG) reactie tijd reageert je monitor razendsnel en mis je geen moment. AMD FreeSync Premium Pro zorgt voor ongekend vloeiende gameplay. Beschikbaar in 27” en 32”.

 • 1000R curved display
 • 1ms response time
 • 144hz refresh rate