RSA biedt diverse platformen die digitale risico’s beheersbaar maken. De leverancier levert vanuit die visie een platform voor SIEM, identiteits- en toegangsbeheer (IAM), risicomanagement en fraudebestrijding.

Veilig en gebruiksvriendelijk toegangsbeheer
Een belangrijke maatregel voor het verkleinen van cyberrisico’s is het faciliteren van veilige toegang tot applicaties en data. RSA biedt hiervoor SecurID Suite, een oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer (IAM). Deze suite ondersteunt een brede range aan inlogmogelijkheden, van biometrische authenticatie tot mobile push. SecurID Suite biedt dankzij de focus op gebruiksvriendelijkheid veilige toegang zonder dat het medewerkers te veel stoort in hun dagelijkse werkzaamheden.

RSA SecurID® Access
Voor een snelgroeiend aantal bedrijven is het noodzaak om via thuiswerkers de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Naarmate de vraag naar veilig werken op afstand toeneemt, moeten bedrijven op een gemakkelijke manier veilige toegang bieden tot alle applicaties en netwerkbronnen.

Klik hier voor de brochure.

TD Managed Identity Services nu gratis bij aanschaf van MFA licenties

We bieden onze partners bij aankoop van RSA MFA-oplossingen t/m 31 juli 2020 kosteloos Tech Data Managed Identity Services aan.

Met Tech Data Managed Identity Services neemt u uw klant het identiteitsbeheer volledig uit handen. Deze dienst faciliteert eenvoudige en veilige toegang tot data, applicaties en systemen, zowel on-premises als in de cloud, en zonder dat het de workflow van gebruikers te veel verstoort. De authenticatieomgeving is daarbij aanpasbaar op de wensen van uw klant.

Deze dienst vereist geen investeringen in de infrastructuur. Ook specifieke kennis is niet nodig, want het beheer en de uitvoering zijn geheel in handen van onze experts. Tech Data Managed Identity Services vormt daarmee een eenvoudige uitbreiding op uw portfolio.

Voor meer informatie lees dan hier de brochure.

Wilt u gebruik maken van deze promotie of meer informatie? Neem dan contact op met ons via tdsecurity@techdata.com of via 040-2502707.