Het Amerikaanse Otterbox is in 1998 opgericht met het doel jouw belangrijkste gadgets te beschermen. OtterBox gelooft in het stimuleren van kinderen om hun volledige potentieel te bereiken. Met de slimme, onderwijsklare producten van OtterBox zorgen wij ervoor dat uw IT-investeringen hun belofte aan de volgende generatie kan waarmaken.

Onze expertise op het gebied van apparaatbescherming en aangepaste oplossingen is exponentieel gegroeid. We hebben lessen uit eerdere producten verwerkt om verbeteringen en verfijningen te ontwerpen in onbeperkte productseries die voldoen aan de eisen van docenten voor het beschermen van mobiele leerapparaten, waaronder: voldoen aan een val van 1.5 meter op beton.

Met een Otterbox hoesje of screenprotector krijgt jouw smartphone en/of tablet de bescherming die het verdient. Deze kwalitatief hoogwaardige cases zijn ontworpen om jouw telefoon of tablet te beschermen tegen zware valpartijen of stofwolken. Otterbox voert namelijk uitgebreide tests uit voordat de producten het ‘Certified Drop+’ etiket krijgen.

Van hoesjes tot mobiele accessoires, Otterbox ontwikkelt onderwijsinnovaties die de connectiviteit waarborgen en de leeromgeving naar een hoger niveau tillen. Want waar je ook bent – van klaslokaal tot virtuele collegezaal en daarbuiten – OtterBox heeft technologie gedekt.

Ook buiten de producten om hecht Otterbox waarde aan duurzaamheid. Daarom is de OtterCares Foundation opgericht om jongeren onderwijs te bieden en te inspireren. Zo zet Otterbox in op de innovatievelingen en ondernemers van de toekomst.