Voor zowel Back 2 Work als Back 2 School biedt Optoma totaaloplossingen als het gaat om projectoren, (interactieve)LED-displays en software tools om interactie aan te moedigen. 

De interactieve displays van Optoma zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de behoeften van docenten en studenten. Door naar docenten te luisteren en feedback van klanten te verzamelen, creëert Optoma oplossingen die de uitdagende barrières wegneemt. Het resultaat; intuïtieve gebruiksvriendelijke software die in harmonie werkt met de manier die het onderwijs nodig heeft. 

Special ontworpen voor het hybride werken is de Creative Board. Dit interactieve scherm biedt een slimme samenwerking en connectiviteit voor elk klaslokaal. 

Creatief delen is eenvoudig met een kant-en-klaar whiteboard met ingebouwde annotatietools om samenwerking te vergemakkelijken en een oneindig canvas voor grenzeloze creativiteit. Het creatieve scherm boordevol functies brengt tools zoals linialen, 3D-vormen en zelfs robuuste importopties binnen handbereik. 

Met Single sign-on (SSO) kun je je Google Classroom snel synchroniseren, waardoor je direct dichter bij je lesmateriaal komt, waardoor je oneindige canvas met je meegroeit.