Werk vanaf elke locatie
Microsoft 365 geeft je de vertrouwde, altijd up-to-date toepassingen die je kent op je favoriete apparaat. Bij sommige abonnementen kun je Office-apps op maximaal vijf pc’s of Macs en vijf tablets (iPad, Windows of Android) installeren en de installatie overdragen als je van apparaat verandert. Bekijk en bewerk bestanden op een Windows-telefoon, iPhone® of Android-telefoon met mobiele Office-apps.

Je hoeft niets meer te missen
Besteed je tijd aan je werk en niet aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Microsoft 365 creëert achter de schermen de ideale voorwaarden zodat je efficiënt kunt werken. Microsoft 365 blijft daarnaast constant up-to-date, zodat je altijd met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook werkt.

Verhoog je productiviteit met ingebouwde intelligentie
Microsoft 365-toepassingen bieden intelligente mogelijkheden om je te helpen tijd te besparen en betere resultaten te verkrijgen. Maak inhoud met ingebouwde hulpbronnen, ontwerp met zelfvertrouwen en analyseer gegevens om inzicht te krijgen. Of je nu een cv bijwerkt, een presentatie maakt of je budget evalueert, met intelligente services zoals Onderzoek en Editor in Word, Designer in PowerPoint en Insight Services kun je als een pro werken.

Gemaakt voor samenwerking in teamverband op de moderne werkplek
Maak teamwork overal mogelijk met de Surface Hub 2S, een all-in-one digitaal whiteboard, vergaderplatform en collaborative computing-apparaat dat de kracht van Windows 10 in teamwork brengt.

Vragen? Neem contact op met het Microsoft team: microsoft@techdata.nl of bel naar +31 (0) 88 133 4241.

Microsoft promoties