Technologie creëert nieuwe mogelijkheden voor onderwijsprofessionals en hun studenten.

De klaslokalen en het schoolbestuur van vandaag evolueren. Hoewel traditionele hulpmiddelen zoals pen en papier een essentieel onderdeel van de leerervaring blijven, biedt technologie nieuwe mogelijkheden voor betrokkenheid en interactie.

Microsoft Surface-apparaten brengen analoge en digitale werelden samen. Surface biedt docenten nieuwe manieren om lessen tot leven te brengen, leerlingen of studenten bij de lessen te betrekken en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Het bouwt ook voort op traditionele, met innovaties, zoals de Surface-pen, die net zo natuurlijk aanvoelt als een reguliere pen op papier.

Surface-apparaten kunnen het voor docenten gemakkelijker maken om lesplannen te stroomlijnen, opdrachten te maken en te beoordelen en samen te werken met leerlingen of studenten. Surface biedt onderwijsprofessionals de beste elementen van een desktop, laptop en tablet, waardoor ze zich gemakkelijker door het klaslokaal kunnen bewegen of kunnen werken waar hun rol hen ook brengt.

Surface-apparaten zijn licht, dun en echt mobiel; intuïtief in gebruik, krachtig efficiënt en ongelooflijk veilig. Van docenten en studenten tot beheerders, Surface levert waarde in het hele onderwijs.

Moderne uitrol: Door Zero touch provisioning van Surface-apparaten die gebruikmaken van Windows Autopilot zorg je eenvoudig voor een volledig bedrijfsklare staat van je apparaat.

Modern beheer: Door cloud beheer van de Surface apparaten ontvang je altijd de nieuwste updates. Firmwares en mogelijkheden tot wissen op afstand

Moderne beveiliging: Ingebouwde bescherming over meerdere lagen, voor het meeste veilig Windows 10-apparaat