LG is met trots de toonaangevende, wereldwijde leverancier van innovatieve, flexibele en veelzijdige displayproducten. Met de combinatie van geavanceerde functies en het moderne ontwerp bieden LG displays een ultieme kijkervaring om de betrokkenheid van klanten en werknemers te vergroten. LG levert een verscheidenheid aan displayproducten die voldoen aan de eisen van de hedendaagse zakelijke omgeving, van Ultra UD OLED-monitoren voor een narrowcastingnetwerk tot diverse Ultra HD displays voor ontvangst- en vergaderruimtes of UltraWide monitoren voor de inrichting van moderne werkplekken in de kantooromgeving.

Verhoog de betrokkenheid en productiviteit van werknemers
Digitale displays kunnen op verschillende manieren in een bedrijf worden gebruikt om de betrokkenheid van werknemers te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan displays in algemene ruimtes voor het bekendmaken van prestaties van werknemers of resultaten van het bedrijf, het geven van instructies of het aankondigen van evenementen. Voor een efficiënt beheer van vergaderruimtes kunnen kleine beeldschermen worden toegepast, die eenvoudig kunnen worden voorzien van populaire planningsprogramma’s. Om de productiviteit van de werknemers te bevorderen leveren persoonlijke monitoren van LG met IPS-schermen een hoge resolutie en kleurexpressie vanuit vrijwel elke hoek, terwijl UltraWide-schermen de ideale mogelijkheid bieden om te multitasken.

Displays die de samenwerking verbeteren
Van een compacte huddle room tot grote vergaderruimte; in iedere samenwerking- en overlegsituatie is het van cruciaal belang om de betrokkenheid te bevorderen, samenwerking te stimuleren en de productiviteit te verbeteren. LG biedt een breed scala aan displays die voldoen aan de eisen die worden gesteld aan vergaderruimtes, waaronder de UH5F-serie met webOS™ die briljante Ultra HD-beelden levert. Dankzij de geavanceerde IPS-schermtechnologie en antireflectiecoating kunnen deze schermen door alle aanwezigen comfortabel worden bekeken, zelfs in fel verlichte ruimtes. De compatibiliteit met Cisco® en Crestron® maakt ze een ideale keuze bij de inrichting van vergaderruimtes.

Met LG Displays toont u eenvoudig de juiste content op het juiste moment op een dynamische en boeiende manier die enthousiasme oproept bij potentiële klanten en tegelijkertijd de betrokkenheid en productiviteit van werknemers verbetert, zodat klanten, zakenpartners en teamleden uw merk en aanbod in het best mogelijke licht zien