De juiste producten voor een betere werkruimte

meer comfort, flexibiliteit en productiviteit
Of men nu thuis of op kantoor werkt, een moderne werkruimte die kan worden aangepast aan individuele behoeften, taken en omgeving is belangrijker dan ooit. Een slechte houding kan worden gekoppeld aan een slechte indeling van de werkplek en heeft vaak negatieve gevolgen. In tegenstelling daarop bevordert een ergonomisch ingerichte werkplek, die verschillende werkstijlen ondersteunt, een gezonde houding en minimaliseert het risico op klachten. Een cruciaal onderdeel daarvan is de juiste uitrusting; beeldschermen, laptops, toetsenborden en tablets moeten comfortabel zijn geplaatst om een ​​ergonomische houding en kijkhoek te garanderen.

Naast een efficiënt ingerichte werkomgeving, of een mobiele werkplek die naar elke gewenste locatie kan worden verplaatst, kan het integreren van beweging in de werkdag een groot verschil maken; het kan niet alleen de gezondheid, het welzijn en het geluk verbeteren, het heeft ook een positieve invloed op creativiteit, concentratie en productiviteit.

Transformeer de werkplek in een ergonomische moderne werkplek en optimaliseer gezondheid, comfort en productiviteit – met Ergotrons innovatieve portfolio van verstelbare allrounders.