Of men nu thuis of op kantoor werkt, een moderne werkruimte die kan worden aangepast aan individuele behoeften, taken en omgeving is belangrijker dan ooit. Een slechte houding kan worden gekoppeld aan een slechte indeling van de werkplek en heeft vaak negatieve gevolgen. In tegenstelling daarop bevordert een ergonomisch ingerichte werkplek, die verschillende werkstijlen ondersteunt, een gezonde houding en minimaliseert het risico op klachten.

De innovatieve TRACE™ Monitor Mount creëert flexibele werkplekken die moeiteloos schakelen tussen gebruikers en taken om gezonde beweging, productiviteit en een samenwerkingsgeest aan te moedigen. De TRACE Monitor Mount van Ergotron werd geselecteerd als winnaar van de Good Design Awards 2021.

TRACE volgt de beweging

Intuïtieve monitorpositionering met behulp van gepatenteerde Constant Force™-technologie stimuleert een gezonde beweging en een persoonlijke ergonomische fit met een ingetogen uiterlijk dat kantooromgevingen verbetert.

Natuurlijke basispositie

Maak beweeglijke werkstijlen mogelijk met efficiënte overgangen tussen individuele taken en groepswerk.

Eenvoudige installatie

Rust efficient het hele kantoor uit of integreer een enkel product met de snelkoppeling voor monitoren en de indicator voor tegengewicht voor een nauwkeurige opstelling.