Dell richt zich op het versterken van de productiviteit van werknemers en bedrijven door middel van technologische oplossingen die samenwerken met uw organisatie, terwijl Dell ook de barrières in het proces wegneemt.

Het is niet verwonderlijk dat de technologie snelle veranderingen in de wereld en in het bedrijfsleven teweegbrengt. In de versnelde, altijd veranderende wereld van vandaag moeten organisaties zich aanpassen door slimmer en sneller dan ooit te zijn.

Werknemers kunnen nu op elk gewenst moment op elke willekeurige locatie werken en ze hebben behoefte aan technologie die dit ondersteunt, omdat technologie niet langer een one-size-fits-all oplossing is.

Het leveren van een slimmere en snellere ervaring betekent dat je alles binnen handbereik hebt. Uw apparaat, uw vermogen, uw connectiviteit en uw apps, bestanden en gegevens.

Alles moet zich aanpassen aan uw behoeften en omgeving, terwijl u van locatie naar locatie gaat, samenwerkt of alleen werkt.

Het Dell portefeuille helpt de gebruiker op drie belangrijke gebieden:

  • Systeem- en toepassingsbereidheid en reactievermogen
  • Mobiliteit en intuïtieve interfaces
  • Een ontwerp dat hen helpt hun hoogste niveau van duurzame productiviteit te bereiken.

 

Make the shift to Windows 10 Pro
Zijn uw klanten al overgestapt Windows 10 Pro? Moderne apparaten met Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform maken een snelle start en verbazingwekkende multitasking mogelijk en hebben een krachtige accu om uw klant te helpen productief te blijven, altijd en overal.

 

Meer weten?

Meer informatie over hoe u een Dell ervaring aan uw klant kunt aanbieden? Neem contact op met een van onze specialisten.