Informatie en content raadplegen, creëren en delen: in de digitale samenleving gaat het er niet om hoeveel informatie je tot je krijgt, maar hoeveel informatie er daadwerkelijk landt en blijft hangen bij de lezer om tot de juiste vervolgstap te komen. Om dit te faciliteren zien we dat het gebruik van steeds grotere monitoren, of twee-monitoroplossingen, de standaard zijn van iedere organisatie en gebruiker. Niet verwonderlijk, want met de hoeveelheid informatie die tegelijkertijd weergegeven kan worden, werken medewerkers efficiënter en hoeven minder acties uit te voeren om informatie te tonen. Alleen hoe zit het nu met hoe die informatie beter landt?

De voordelen van Ergotron TRACE

Ergotron biedt met de TRACE een ultieme monitor mount van de hoogste kwaliteit die de gebruiker helpt om zo productief mogelijk te werken. Het beeld op de juiste hoogte, in de juiste hoek en met de beste afstand te presenteren. Deze productiviteitsoplossing is een zeer belangrijke tool om medewerkers een goede werkplek te bieden die hun werkhouding ergonomisch optimaal houdt en ze optimaal laat presteren. Minstens zo belangrijk als het type monitor zelf dus.

De TRACE heeft unieke features, waaronder de basispositie waarin de monitor mount steeds terugkeert. TRACE volgt de beweging. Ideaal voor korte presentaties achter het bureau, om klanten en collega’s mee te laten lezen vanaf een balie of andere werkplek bijvoorbeeld en de informatie beter over te kunnen brengen. Immers dan pas wordt content en informatie van grotere waarde en kan zelfs resulteren in bijvoorbeeld een snellere beslissing of meer sales.

Of uw klant nu in de gezondheidszorg, industrie, op kantoor of andere locatie of werkplek werkt: beter, efficiënter werken en tot een betere samenwerking komen, doet uw klant met de Ergotron TRACE.

 

Bekijk ook onze Factsheet eens met een overzicht van de voordelen van een ergonomisch verantwoorde werkplek door middel van productivity tools.

Bestel Ergotron TRACE via InTouch of bel met Maverick via 088-1334000 of mail met het Maverick team via info@tdmaverick.nl.