Vergroot de customer experience met de nieuwe Sony VPL-FHZ8x projectoren.

De nieuwste VPL-FHZ85 en VPL-FHZ80 laserprojectoren van Sony geven uw klant de sublieme beeldkwaliteit die hoogstaande content verdient. In een wereld waar content elkaar snel opvolgt, gaat het erom de aandacht van de kijker te trekken, te behouden en te converteren naar een actie of resultaat.

Corporate Signage met grootse prestaties

De zeer gedetailleerde 4K projecties zetten studenten aan tot meer gefocust leren, of zetten een voorbijganger in een publieke- of salesgeoriënteerde omgeving aan tot een bezoek. In musea en bij tentoonstellingen maken Sony VPL-FHZ8x projectoren onderdeel uit van de beleving en maken hoogstaande informatieoverdracht voor de bezoeker mogelijk. In retailomgevingen, in showrooms, in grote auditoria en conferencerooms van grote organisaties dragen de projectoren bij aan betere informatieoverdracht en ondersteunen zij het salesproces en informatieoverdracht op een positieve manier.

Grootse impact, kleine footprint

Sony heeft de nieuwe VPL-FHZ8x projectoren ruim 20% compacter en lichter (13kg) gemaakt en van de nieuwste 4K60 resolutie voorzien, aangestuurd door een krachtige Z-Photospor laser-lichtbron en 3LCD techniek. Hiermee is het de meest compacte 4K 8000 lumen projector in de markt.

In zowel het onderwijs als in musea en in grote gemeenschappelijke ruimtes staat de VPL-FHZ8x lijn zijn mannetje: de hoogste beeldkwaliteit, waarbij de lees- en zichtbaarheid van de fijnste details door de 3LCD technologie, de 4K resolutie en beeldcontrast superieur zijn. Het kleurengamma, vloeiende beelden en de zichtbare details leveren grootse impact!

Ongeëvenaarde kwaliteit van Sony biedt flexibiliteit

De hoge kwaliteit van gebruikte componenten hebben een lange levensduur als uitgangspunt: stofvrije afdichtingen in alle optische delen en een vervangbaar filter, alsmede een laserlichtbron met een verwachte levensduur van meer dan 20.000 uur die ook na lang gebruik consistent blijft. Dat betekent bijna 10 jaar lang volledige werkdagen projecteren! Immers, een projector voor vaste opstelling heeft bij voorkeur zo min mogelijk onderhoud nodig en moet flexibel te implementeren zijn.

Installatie- en montagemogelijkheden te over

Is de standaard 70% lensshift en 15,24m projectiediagonaal niet voldoende? Sony biedt voor de VPL-FHZ8x projectoren een uitgebreide keuze aan lenzen die flexibiliteit bieden bij de locatie van montage. Daarnaast zijn alle high-end UHD aansluitmogelijkheden aanwezig en zijn de projectoren optioneel van multi-screen mogelijkheid te voorzien, waarmee het beeld wordt gesplitst over meerdere projectoren, bijvoorbeeld in showrooms, op evenementenlocaties, grote congrescentra en beurzen.

Wat is de businesscase van úw klant?

Is úw klant klaar om de customer experience te vergroten? Om informatie beter over te brengen en te converteren naar acties die de organisatie verder helpen? Of in te zetten op nieuwe technologieën zoals XR extended reality en blended learning? Kies dan voor Sony VPL-FHZ85 (8000lm) of VPL-FHZ80 (7300lm), verkrijgbaar bij Maverick, a Tech Data division.

Neem contact op met het Maverick team voor meer informatie, via 088-1334000 of mail naar info@tdmaverick.nl 

Model Main Specification
VPL-FHZ80 White, 6000lm, WUXGA, Laser, ∞ : 1, RGB, DVI, HDMI, HDBaseT, LAN, RS232, Video, 1.39-2.23:1, optional Lenses, 5 years / 12000 hours Prime Support
VPL-HFZ80/B Black, 6000lm, WUXGA, Laser, ∞ : 1, RGB, DVI, HDMI, HDBaseT, LAN, RS232, Video, 1.39-2.23:1, optional Lenses, 5 years / 12000 hours Prime Support
VPL-FHZ85 White, 7300lm, WUXGA, Laser, ∞ : 1, RGB, DVI, HDMI, HDBaseT, LAN, RS232, Video, 1.39-2.23:1, optional Lenses, 5 years / 12000 hours Prime Support
VPL-FHZ85/B Black, 7300lm, WUXGA, Laser, ∞ : 1, RGB, DVI, HDMI, HDBaseT, LAN, RS232, Video, 1.39-2.23:1, optional Lenses, 5 years / 12000 hours Prime Support