House of Marley, leverancier van audioproducten zoals headphones, draadloze earbuds, bluetooth speakers en platenspelers, is opgebouwd vanuit de principes van superieure kwaliteit, duurzaamheid en een toewijding aan de natuur op onze planeet. Deze steunpilaren zorgen ervoor dat de producten van House of Marley perfect aansluiten bij het footPRINT platform. Tijdens de campagne maakt iedere partner van Tech Data die producten bestelt van één van de deelnemende vendoren kans op audio producten van het merk. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen – u doet automatisch mee aan de loting met iedere bestelling, die producten van de deelnemende vendoren bevat, van 1 november 2021 t/m 30 april 2022. Maak hieronder alvast nader kennis met House of Marley.

House of Marley ontleent zijn naam aan de legendarische Jamaicaanse reggaezanger Bob Marley. Zijn liefde voor muziek en respect voor de natuur is een grote inspiratie bij de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten. House of Marley’s milieubewuste identiteit werd gecreëerd in samenwerking met de familie van Bob Marley, om daarmee zijn nagedachtenis te waarborgen in de beleving van muziek en de schoonheid van onze bossen en oceanen.

House of Marley is gedreven om het leven van zoveel mogelijk mensen te verbeteren. Enerzijds door middel van een geweldige muziekervaring met de producten die door House of Marley op de markt worden gezet. De hoogwaardige audioproducten zijn ontworpen om de unieke Marley “Signature Sound” te leveren en daarmee optimaal van alle energie, emotie en details van muziekopnames te kunnen genieten. Marley hoofdtelefoons en audiosystemen reproduceren uw favoriete muziek met soepele, krachtige bassen, en verbluffend nauwkeurige middentonen. Elk product ondergaat een aangepaste afstemming om daarmee een realistische en krachtige weergave mogelijk te maken.

Naast het creëren van audioproducten die zorgen voor een optimale muziekbeleving zet House of Marley producten op de markt die ook beter zijn voor onze aarde. De producten en verpakkingen van House of Marley zijn duurzaam gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder bamboe, FSC-gecertificeerd™ hout, recyclebaar aluminium en exclusieve REWIND-stof™, gemaakt van teruggewonnen biologisch katoen, gerecycled PET en teruggewonnen hennep.

Om het bewustzijn van de wereldwijde behoeften aan bosherstel en maatschappelijk verantwoord ondernemen verder te verspreiden, heeft House of Marley “Project Marley” opgezet – een liefdadigheidsinitiatief dat bijdraagt aan het planten van bomen via de non-profitorganisatie One Tree Planted. Met de opbrengst van hun productverkopen ondersteunt Project Marley de wereldwijde aanplanting van bossen door elk jaar een bijdrage te leveren aan One Tree Planted. Sinds 2017 heeft House of Marley, door de donaties aan One Tree Planted, bijgedragen aan de aanplant van 286.000 bomen in Indonesië, het Amazone-regenwoud, British Columbia, Florida en Californië.