Bedrijven zijn op zoek naar effectievere communicatieoplossingen. De behoefte aan succesvolle communicatieoplossingen is toegenomen, nu medewerkers steeds meer vanaf verschillende locaties werkzaam zijn. Of werknemers nu thuis of op kantoor werken, productieve samenwerking is essentieel. Hiervoor dienen werkplekken op een efficiënte en veilige manier te worden ingericht om daarmee een aangename werkomgeving te creëren die de productiviteit en betrokkenheid van het personeel bevorderen.

Betere communicatie
Organisaties hebben behoefte aan een invulling die teamleden met elkaar kan verbinden, ongeacht de locatie. Een mogelijkheid waarmee bedrijfsinformatie eenduidig kan worden gecommuniceerd. En een oplossing die effectieve trainings- en overlegtools aan hun werknemers kan bieden. Samsung, de nummer één wereldwijde leverancier van narrowcasting- en displayoplossingen, biedt zo’n uitgebreid portfolio voor een breed scala aan toepassingen, waaronder ontvangst- en vergaderruimtes, huddle rooms, signage en kantoorinrichting.

Voor iedere werkplek de juiste invulling
Bij de inrichting van flexwerkplekken op kantoor of een efficiente thuiswerkplek biedt Samsung met de UHD en WQHD professionele monitoren een hoge resolutie die zorgt voor een helder beeld tijdens het werken. UltraWide monitoren van Samsung geven de gebruiker juist weer een overzichtelijk beeld van openstaande taken en zijn een uitstekende oplossing voor medewerkers die vaak multitasken.

Voor succesvolle vergaderingen en presentaties, met klanten of het eigen personeel, moeten vergaderruimtes de kwaliteit van het bedrijf weerspiegelen. Samsung’s IFR LED signagedisplays en Narrow Bezel videowalls zorgen in deze ruimtes voor een impactvolle kijkervaring op grote schaal.

Bij meer interactieve sessies in huddle rooms is de Samsung Flip een ideale oplossing, die het ontwikkelen van nieuwe ideeën stimuleert en zonder technische problemen door een soepele pen-op-papier schrijfervaring, een intuïtieve gebruikersinterface en verbeterde samenwerkingsmogelijkheden faciliteert.

Tot slot biedt Samsung ook een prima oplossing voor de informatievoorziening van medewerkers en bezoekers op een kantoorlocatie. Digitale displays helpen om bezoekers te informeren over waar ze naartoe moeten door middel van interactieve kaarten en bewegwijzering. De kleine QBR displays van Samsung kunnen worden gebruikt als hulpmiddel om tijdschema’s en informatie over reserveringen voor vergaderruimten weer te geven.

Wilt u meer weten over de displayoplossingen van Samsung voor de kantooromgeving of thuis? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.