De hybrid classroom solutions van Samsung en Cisco Webex zorgen ervoor dat docenten echt in verbinding staan met hun klas, waar ze ook zijn. Door Cisco Roomkit te koppelen aan Cisco Webex Certified schermen van Samsung, ontstaat een ecosysteem waarin de grenzen tussen fysieke en virtuele aanwezigheid vervagen.

Cisco Webex Certified betekent dat Samsung schermen voldoen aan de strenge eisen voor eenvoudige integratie, hoogwaardige beveiliging en de beste gebruikservaring. Hiermee wordt installatie en gebruik voor iedereen toegankelijk en bent u verzekerd van een naadloze samenwerking.

De Samsung Flip 2 is ‘s werelds enige Cisco Webex Certified interactieve display en laat docenten lesgeven zoals zij gewend zijn en geeft ze volledige controle. Presentaties, aantekeningen en notities worden in real-time met leerlingen gedeeld waardoor zij geen detail hoeven te missen.

Samsung Signage QBR en QMR Series geven leerlingen levensgroot weer en faciliteren levendige interactie en natuurlijke gesprekken met de docent, alsof zij zelf in de ruimte aanwezig zijn. Beschikbaar van 49” tot 75” en te plaatsen op een floorstand of muurbeugel zijn er passende oplossingen voor elke ruimte.

Meer over Samsung & Cisco Webex