Nog meer dan voorheen is flexibiliteit een belangrijk aspect bij het creëren van werkplekken in de huidige kantoorruimtes. Hybride werken en inzet van flexplekken hebben de wensen en eisen van medewerkers sterk veranderd, wat vraagt om flexibele en moderne oplossingen bij het inrichten van kantoren. Naast het gebruik van laptops, docking stations en draadloze muizen en toetsenborden is een display een wezenlijk onderdeel van een efficiënte werkplek. De gebruiksvriendelijkheid van een display wordt mede bepaald door de montage ervan met behulp van een monitorarm. De keuze van een juiste montage-oplossing kan een groot verschil maken bij het creëren van een prettige werkplek voor gebruikers.

Ergotron beweegt mee

Ergotron is een wereldwijde leverancier van montage-oplossingen voor displays en richt zich op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen. Met behulp van mensgerichte ontwerpprincipes en de technologie van beweging, bouwt Ergotron producten en aangepaste oplossingen die mensen helpen gedijen in diverse sectoren, het onderwijs en kantooromgevingen. Speerpunt in het assortiment van Ergotron zijn de TRACE monitorarmen. TRACE onderscheidt zich van de traditionele monitorarmen en is ontworpen voor duidelijke verticale en horizontale beweging in een rechte lijn. Het traceert de bewegingen van de gebruiker langs dit pad om moeiteloos te schakelen tussen individueel werken en samenwerken en keert altijd terug naar de uitgangspositie.

Innovatieve kracht

De ingetogen esthetiek van TRACE past bij de uitstraling van moderne woon- en kantooromgevingen, terwijl de menselijke behoeften centraal blijven staan. In het thuiskantoor biedt TRACE de flexibiliteit om de persoonlijke ervaring van elke gebruiker vorm te geven door gezondheid, creativiteit en stijl op de eerste plaats te zetten. Op kantoor zorgt TRACE voor uniformiteit met geïntegreerd kabelbeheer dat helpt om de werkomgeving op te ruimen en werkruimte vrij te maken. De voorspelbare beweging zorgt ervoor dat monitoren niet botsen met scheidingswanden en muren, en altijd eenvoudig terugkeren naar de uitgangspositie centraal op het bureau.

Efficiënte oplossing

Installateurs kunnen efficiënt een volledig kantoor uitrusten of één enkel product integreren. Het snelbevestigingssysteem maakt een eenvoudige installatie van de monitor mogelijk, met een contragewichtindicator voor een precieze en persoonlijke afstelling. De modulariteit maakt het systeem schaalbaar en flexibel voor de lange termijn, met accessoires om snel te wisselen tussen een enkele en dubbele beeldschermopstelling als gebruikersbehoeften veranderen.

Onderscheiden ontwerp

De TRACE Monitor Mount van Ergotron is als winnaar geselecteerd in de Good Design Awards 2021. Al 75 jaar onderscheidt Good Design iconisch design en innovatieve producten die opvallen in een concurrerende markt. Award-inzendingen worden beoordeeld door een jury van doorgewinterde architecten en ontwerpers. TRACE is een hybride van de beste technologieën en nieuwe innovaties van Ergotron. De gepatenteerde Constant Force™ technologie in combinatie met een lineair geleidingssysteem, maakt een soepele aanpassing van monitoren en een kantelhoek van 240 graden mogelijk. In individuele of gedeelde werkruimten voorziet TRACE verschillende gebruikers van een comfortabele werkhouding.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de oplossingen van Ergotron, bekijk dan de uitgebreide informatie op Ergotron – B2W – Tech Data Nederland B.V. (road2growth.nl) of neem contact op met het Maverick sales team van Tech Data.